Rodi

Snowplanet Kidsweken

Tijdens deze week staan de kinderen en tieners iedere dag 3 uur op de piste. (foto aangeleverd)

VELSEN-ZUID - Vanaf 24 juli gaan de SnowPlanet Kids-/TeenWeken weer van start. Zes weken lang staat SnowPlanet in Spaarnwoude in het teken van sport, spel, lol en plezier voor kinderen.


Tijdens deze week staan de kinderen en tieners iedere dag 3 uur op de piste onder begeleiding van gediplomeerde leraren. Daarnaast zijn er ook voldoende buitenactiviteiten zoals zwemmen, suppen, longboarden, tubben/sleeën en een dagje Linnaeushof. Iedere dag is een gezamenlijke lunch, snack en diner inbegrepen en op vrijdag bij de afsluitende barbecue kunnen de ouders ook aansluiten. Aan het einde van de week krijgen de kinderen een diploma, medaille en persoonlijk fotomapje.
Een KidsWeek loopt van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur t/m 18.00 uur. Het is mogelijk een avondprogramma bij te boeken, die duurt tot 19.30 uur. Ideaal voor werkende ouders die nog geen vakantie hebben. De groepen zijn verdeeld in kinderen (5 t/m 10 jaar) en tieners (10 t/m 17 jaar). Kosten zijn € 319,- per kind en € 349,- inclusief avondprogramma. Er geldt een korting van € 15,- bij eerdere deelname, leden van SnowPlanet Clubs en bij deelname van broertjes/zusjes.
Opgeven voor de KidsWeken kan via www.snowplanet.nl/kidsweken.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 juli 2017 - 12:44Reacties (0)


Reageer