Rodi

De Hyundai i10 Go! Edition

(Foto: aangeleverd)

Stadauto’s zijn vooral functioneel en kennen weinig luxe? Dit geldt zeker niet voor de Hyundai i10 Go! Edition! De nieuwe Hyundai i10 heeft bovendien een stevige opfrisbeurt gekregen en gaat tegenwoordig met een nog jeugdiger, moderner design door het leven. Daarbij is hij nóg completer dan hij al was.


Het hele interieur ademt slim gebruiksgemak, met eenvoudige toegankelijke opbergmogelijkheden op de juiste plaatsten. De Hyundai i10 Go! Edition draait nergens zijn hand voor om. De Hyundai i10 biedt namelijk niet alleen de grootste interieurruimte, maar ook één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse. De bagageruimte van 252 liter is uit te breiden tot maar liefst 1.046 liter door de achterbank neer te klappen.

Veiligheidsvoorzieningen

Ook wat betreft veiligheid zet de vernieuwde Hyundai i10 de toon. Zo beschikt hij over zes airbags, antiblokkeer remsysteem, ESP-stabiliteitsprogramma, BAS-remassistent, TMPS (een systeem dat de bandenspanning meet) ISOFIX-bevestigingspunten, het stabiliteitsprogramma VSM en een waarschuwingsindicator voor de veiligheidsgordels. De Hyundai i10 biedt niet alleen de grootste interieurruimte, maar ook een van de grootste bagageruimtes in zijn klasse. De bagageruimte van 252 liter is uit te breiden tot maar liefst 1.046 liter door de achterbank neer te klappen.

TomTom LIVE Services

Bij aanschaf van de vernieuwde Hyundai i10 krijgen kopers een zevenjarig abonnement op TomTom LIVE Services. Gratis! Het systeem is dus altijd up-to-date, geeft real-time verkeers- en lokale weersinformatie en meldt snelheidscontroles. De nieuwe Hyundai i10 is de enige auto in zijn klasse waarin Apple CarPlay/Android Auto en TomTom LIVE Services in één enkel infotainmentsysteem zijn geïntegreerd.
Prijsvoordeel bij Velserbeek

“Vanaf 1 juli is de Hyundai i10 Go! Edition met € 800 verhoogd. Maar wij hebben speciaal ingekocht en kunnen deze gewilde uitvoering van de Hyundai i10 met een pakketvoordeel van € 2.075 aanbieden voor de oude prijs! Er zijn wel slechts enkele op voorraad dus wacht niet te lang.”
Kom langs in onze showroom of plan een afspraak in voor een vrijblijvende proefrit op www.velserbeek.hyundai.nl.

Artikel geplaatst op maandag 17 juli 2017 - 09:14Reacties (0)


Reageer