Rodi

EXPECT MORE! bij Autobedrijf Stormvogels

De vierde generatie Qashqai in de showroom van Stormvogels. (foto aangeleverd)

IJMUIDEN - Bij Autobedrijf Stormvogels in IJmuiden is het op zaterdag 9 september feest. Tien jaar (!) na de introductie van de Nissan Qashqai staat aan de IJmuiderstraatweg 112 de vierde generatie Qashqai in de showroom onder de slogan EXPECT MORE!


De meest verkochte cross over van Europa is met zijn aangepaste uiterlijk en tal van nieuwe opties meer dan klaar voor de concurrentie in dit segment. Om dit feest te vieren doet Autobedrijf Stormvogels graag iets extra's, zoals klanten dat al jaren van hen gewend zijn.
Met een knipoog naar de woonplaats, waar Autobedrijf Stormvogels BV groot is geworden, staat Dirk met zijn haringkar op deze zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur, met de lekkerste haring van de regio. Tevens ligt er voor iedere geïnteresseerde een leuke attentie klaar.
Iedereen is ook van harte uitgenodigd om onder het genot van deze heerlijke versnapering, de vierde generatie Qashqai te komen bewonderen. Tevens kunnen de actieve kopers gebruik maken van het geweldige introductieaanbod met een voordeel dat kan oplopen tot en met € 2.500,00. ''Kom daarom langs bij Stormvogels aan de IJmuiderstraatweg 112'', aldus het autobedrijf.

Artikel geplaatst op dinsdag 05 september 2017 - 10:49