Rodi

Bakker Ad Ketels Zeewijkplein weer open

Bakker Ad Ketels opende afgelopen maandag 4 september weer de deuren van het filiaal Zeewijkplein in IJmuiden. (foto aangeleverd)

IJMUIDEN - Afgelopen maandag 4 september opende Bakker Ad Ketels na een zeer grondige verbouwing de deuren van het filiaal Zeewijkplein in IJmuiden om een spiksplinternieuwe winkel in gebruik te nemen. Het was er de gehele dag lekker druk. “Oh bakker wat is het mooi geworden” en “ik ken het niet meer terug” en zo ging het maar door.


De comfortabele koffiecorner vooraan in de nieuwe zaak blijkt meteen al een schot in de roos. Er zaten werkelijk de gehele dag wel een aantal mensen zodat het een gezellige drukke boel was.
Met de complete verbouwing van het winkelcentrum en een flink aantal nieuwe of vernieuwde winkels is het een feest om in de Zeewijkpassage te winkelen en er gezellig te vertoeven. Met ruime gratis parkeergelegenheid kunt u gerust wat langer blijven. En bij de bakker natuurlijk lekker vers brood en banket halen en daarna nog even koffie of thee met wat lekkers erbij.
Uiteraard zijn er speciale openingsaanbiedingen: voor alle filialen het overbekende 11-Granenbrood 2e brood halve prijs en alleen voor filiaal Zeewijkplein de overbekende Bossche Bollen 3 1 GRATIS! Ad Ketels en alle medewerkers staan klaar voor hun klanten!

Artikel geplaatst op dinsdag 05 september 2017 - 15:31