Rodi

RIGO Verffabriek lanceert STEP: nieuwe parketlakken

Winnares NKP 2017 Saar Berks aan het werk. (foto aangeleverd)

IJMUIDEN - In de eigen winkel van RIGO Verffabriek, het Verfcentrum aan de IJmuiderstraatweg in IJmuiden, zijn natuurlijk de laatste nieuwigheden uit eigen fabriek te vinden. Zo ontwikkelde RIGO verffabriek een nieuwe generatie Parketlakken voor de professional, die ontwikkeld zijn voor extreem gebruiksgemak.


De nieuwe STEP Parket Grondlak, en STEP Parketlak 2K werden tijdens het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) uitvoerig aan diverse kritische blikken onderworpen, door de crème de la crème van parketleggend Nederland. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement strijden 25 parketteurs om de titel: Beste Parketteur van Nederland. Als trouwe sponsor van dit meesterwerk daagt RIGO Verffabriek de deelnemers uit hun meesterwerken af te werken met een creatieve RIGO-afwerking. Dit jaar stond de afwerking in het teken van de nieuwe STEP Parketlakken.
De parketteurs leveren voorafgaand aan de wedstrijd hun eigen ontwerp in, en moeten in twee dagen tijd hun meesterwerk afmaken. De lat ligt hoog, en de creativiteit wedijvert met het vakmanschap. Voor het tweede jaar op rij ging de titel van beste Parketteur naar de enige vrouwelijke deelnemer: Saar Berks. De aspirant Daan van den Berg wint zowel de eerste prijs voor aspiranten als de RIGO-bokaal voor zijn gedurfde lakwerk in twee verschillende glansgraden.
En eigenaren Toon en Machiel van Westerhoven van RIGO Verffabriek winnen zelf de Walter Esch wisselbokaal, voor hun inzet en ontwikkeling in het parketleggers vak. “Een onverwachte blijk van waardering voor ons streven naar Alles voor het Meesterwerk”, aldus Toon van Westerhoven.

Artikel geplaatst op maandag 25 september 2017 - 15:55