Rodi

Tagliatelle met zalm en garnalen

Tagliatelle met zalm en garnalen. (foto aangeleverd)

Ingrediënten:
Porties: 4
12 nestjes tagliatelle
1 bosje bosuien
1 takje dille
1 teentje knoflook
300 gr grote (gepelde) garnalen
300 gr gerookte zalmsnippers
4 e.l. crème fraîche
limoensap
peper en zout naar smaak
Bereidingswijze:
Voorbereiding: 10min › Bereiding: 10min › Klaar in:20min
1.Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze.
2.Snijd de bosui, bieslook, dille en knoflook fijn.
3.Wok de garnalen met het gesneden teentje knoflook.
4.Voeg de gekookte tagliatelle, alle gesneden ingrediënten en de crème fraîche toe aan de garnalen in de wok.
5.Omscheppen, verwarmen en serveren.
Tip:
Serveer met een schijf je van de overgebleven halve limoen.

Artikel geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017 - 15:48



Reacties (0)


Reageer