Rodi

Hairplace óók zondag open
Extra openingsdag ideaal voor mensen met drukke werkweken

De eigenaren Esmee en Brahim. (foto aangeleverd)

IJMUIDEN – Hairplace IJmuiden biedt niet alleen de laatste haarstyling en kleur trends, maar wil ook op andere fronten een moderne kapsalon blijven. Daarom hebben eigenaren Esmee en Brahim besloten vanaf 5 november ook iedere zondagochtend geopend te zijn. Brahim: “We leven in een 24-uurs economie waardoor veel van onze klanten maar moeilijk tijd vrij kunnen maken voor een bezoek aan de kapper. Om hen wat meer lucht en ruimte in hun agenda te geven zijn wij voortaan ook op zondagmorgen open. Daar moet alleen wel een afspraak voor gemaakt worden, op alle andere dagen kunnen mensen wel zonder afspraak terecht.”


Voor zover bekend is Hairplace de eerste en voorlopig enige kapsalon in de regio die op zondag open is. “Wij merken al een tijdje dat met name onze jongere klanten zo'n druk bestaan hebben, een leven waarin hun werk regelmatig zo veel tijd in beslag neemt, dat een ontspannen bezoek aan de kapper steeds moeilijk te plannen is”, vertelt Esmee. “Wij hopen dat iedereen die door de week maar weinig tijd heeft voor een afspraak bij de kapper, nu Hairplace ook op zondagmorgen open is daar nu wel tijd voor heeft. Een bezoek aan de kapper moet tenslotte ook een cadeau voor jezelf zijn, even jezelf en je haar lekker laten verwennen. Op zondag hebben mensen over het algemeen meer tijd en de rust om dat te doen.”
Brahim vult aan: ”Ons motto is 'Meer dan uiterlijke verzorging'. Wij zijn daarom continu bezig om nieuwe trends en technieken op het gebied van knippen, stylen en kleuren toe te passen, maar óók om de service hoog te houden en iedere klant ruim aandacht te geven. Iedereen die hier binnenstapt krijgt ook maatwerk, bijvoorbeeld door persoonlijk advies voor kleur. Altijd de juiste kleur bij de juiste persoon. Voor de heren volgen we de laatste trends en technieken in scheren, knippen en het verzorgen van baarden en snorren. Want ja,”, lacht Brahim, “ook baarden zijn onderhevig aan mode.”
www.hairplace.nl/online-afspraak/; WhatsApp: 06-26636698; tel: 0255-538 033; e-mail: info@hairplace.nl; adres: Willemsplein 12 in IJmuiden; zondags geopend van 8.30 tot 13.00 uur, alleen op afspraak.

Artikel geplaatst op dinsdag 24 oktober 2017 - 10:26