Rodi

Meer dan 60 jaar topkwaliteit
bij Overveense Vleeshouwerij
Kom, kijk en bestel voor de feestdagen….

Voor het lekkerste vlees ben je bij de Overveense Vleeshouwerij aan het juiste adres. (foto aangeleverd)

OVERVEEN - Zaterdag 9 december is weer de perfecte gelegenheid om te proeven en te bestellen bij de Overveense Vleeshouwerij tijdens de jaarlijkse proeverij in samenwerking met Cru Exeptionelle Wijnen.


Van 12.00 tot 16.00 uur kun je onder het genot van een glas wijn van Cru Exeptionelle Wijnen en een hapje van de Overveense Vleeshouwerij die al meer dan 60 jaar een begrip in Overveen is, samen het kerstdiner doornemen en je bestelling plaatsen voor de feestdagen. Wat dacht je van een heerlijke wildragout, of de rijkgevulde fondue-en gourmetschotels, rollades, tournedous etc. Alles topkwaliteit voor groothandelsprijzen!
Carolien de Vries van de Vleeshouwerij vertelt dat de meeste mensen denken dat zij alleen leveren aan de horeca. Maar niets is minder waar, ook de particulier is van harte welkom in de vleeshouwerij aan de Zijlweg 8 ( ingang via Zandvoorterpad) in Overveen.
Geen stress voor de Kerst, je bestelling staat gewoon voor klaar. ''Wij leveren eersteklas kwaliteit voor groothandelsprijzen. Kom daarom gezellig langs en overtuig jezelf'', aldus Carolien.
Overveense Vleeshouwerij, Zijlweg 8 in Overveen. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 16.00 uur.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 november 2017 - 12:57