Rodi

'Groeten uit IJmuiden' bij Stormvogels

IJMUIDEN - Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 december zijn er bij Autobedrijf Stormvogels BV in IJmuiden de Jaarlijkse relatiedagen onder de slogan: Groeten uit IJmuiden.Op deze dagen is iedereen van harte welkom om, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast te proosten op een mooie kerst en een fantastisch 2018. Dit jaar is extra bijzonder, omdat Autobedrijf Stormvogels 40 jaar geleden startte met het organiseren van deze dagen om haar trouwe klanten te bedanken voor het vertrouwen in het autobedrijf.
“De wederzijdse waardering die wij op deze dagen elk jaar weer mogen ervaren is voor een ons de drijfveer om deze dagen elk jaar te herhalen ”, aldus Rene Veen, directeur Autobedrijf Stormvogels BV. ''In 1972 hebben we de eerste dagen georganiseerd, niet wetende dat dit een doorslaand succes zou zijn tot en met de dag van vandaag. Veel van onze klanten vragen al maanden van te voren of de data al bekend zijn. Er is zelfs een groep klanten die alleen bij ons op de relatiedagen een auto willen kopen vanwege de sfeer en gezelligheid. De kracht zit hem duidelijk in de herhaling waarbij ook dit jaar voor iedere bezoeker weer een leuke attentie klaar ligt.''
Naast al deze gezelligheid zijn er uiteraard ook dit jaar weer super eindejaarsaanbiedingen, zoals bij aankoop van een nieuwe Nissan 5 jaar gratis onderhoud, 5 jaar garantie en 5 jaar gratis pechservice! Tevens zijn er weer speciale december actiemodellen, waarbij de keuze kan worden gemaakt het zogenoemde 555 actiepakket te vervangen voor hoge decemberkorting. Ook u bent van harte welkom op de relatiedagen bij Autobedrijf Stormvogels aan de IJmuiderstraatweg 112.

Artikel geplaatst op maandag 11 december 2017 - 11:07