Rodi

- ADVERTORIAL -
Haal meer uit het leven met een volle energietank
Vermoeidheid is waarschijnlijk grootste gezondheidsprobleem

REGIO - Uit onderzoek van één van de grootste Arbodiensten blijkt dat één op de vier Nederlanders zich vermoeid voelt. Het wordt dan ook aangemerkt als één van de grootste gezondheidsproblemen. Bij veel mensen is om vier uur ’s middags - of zelfs al veel eerder - de energietank van het lichaam bijna leeg. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bruisen van energie? Dat is écht niet zo ingewikkeld!


Met meer energie wordt het leven een stuk aangenamer. Als de energiereserves in het lichaam te snel uitgeput raken, is er immers nauwelijks puf meer om te genieten van leuke dingen. Vermoeidheid kan zich in twee vormen uitten. Er zijn mensen die een hele dag fanatiek de buitenkant van het huis kunnen schilderen, terwijl het doornemen van de mail niet langer dan een half uur kan worden volgehouden. Dan is er sprake van geestelijke vermoeidheid. Bij gebrek aan lichamelijke energie is het precies andersom. In beide gevallen is het belangrijk om de energietank van het lichaam weer bij te vullen.

Kies voor natuurlijk

In veel gevallen kan aanhoudende vermoeidheid bestreden worden door een multivitaminen- en mineralencomplex of een speciaal energiesupplement te gaan gebruiken. Deze producten zorgen voor extra aanvoer van vitaminen, mineralen en andere activerende stoffen. Het beste is, dat deze supplementen zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten bevatten, want deze worden door het lichaam goed herkent én beter opgenomen.
Heeft u ook last van vermoeidheid? Kom voor een persoonlijk advies naar Drogisterij Parfumerie Visser en haal weer meer uit het leven!

Artikel geplaatst op dinsdag 12 december 2017 - 09:03