Rodi

Folkerts verhuist naar haven en krijgt nieuwe naam

Het nieuwe pand van Folkerts Design & Printing in het havengebied. (foto aangeleverd)

IJMUIDEN - Folkerts Design & Printing verhuist per 1 februari 2018 naar een nieuwe locatie in het havengebied van IJmuiden. Het bedrijf van Jeff Folkerts gaat op de hoek Kromhoutstraat/Bronsstraat 9 verder onder de naam Uitprinten.nl/Nettl IJmuiden. Het pand aan de Kennemerlaan is verkocht aan een vastgoedinvesteerder.


‘’Na 27 jaar een winkel te hebben gehad in de Kennemerlaan kiezen we nu voor een andere formule’’, aldus Folkerts. ,,We gaan ons vanaf december nog meer op de zakelijke markt richten. Met onze verhuizing naar de Kromhoutstraat zoeken we het bedrijfsleven nadrukkelijk op. De naam Folkerts verdwijnt, maar al het personeel verhuist mee.’’
Folkerts is een samenwerking aangegaan met Nettl, een alles-in-één formule die haar partners in staat stelt uiteenlopende online services aan het dienstenpakket toe te voegen. Naast een uitgebreid softwaresysteem zorgt Nettl ook ondersteuning op sales- en marketinggebied. Het bedrijf is in 2014 in het Verenigd Koninkrijk gestart en heeft daar 130 partners. Inmiddels is Nettl ook van start gegaan in Nieuw-Zeeland, Frankrijk en sinds deze zomer in Nederland. Voor de lancering van Nettl in Nederland is Juriaan van Beelen aangetrokken, wiens roots in Velsen liggen. Nettl gaat 40 á 50 partnerships aan in Nederland. Jeff Folkerts behoort tot één van de eerste vijf partners.
‘’De samenwerking met Nettl zorgt ervoor dat wij een belangrijke speler worden op drie gebieden: print, design en online. Dit is erg interessant voor onze klanten, want zij kunnen hun volledige communicatie- of marketingvraagstuk nu bij ons neerleggen. Van website tot de inrichting van een beursstand, wij kunnen het allemaal regelen.’’ Nog een primeur: Uitprinten.nl/Nettl IJmuiden heeft zich gekwalificeerd voor de Official Google Partner-status. De Partner-status laat zien dat het over AdWords-vaardigheden en -expertise beschikt, aan de AdWords-uitgavenvereiste voldoet, omzetgroei heeft gerealiseerd voor zichzelf en voor klanten, en het klantenbestand heeft uitgebreid.
Ook nieuw is de komst van Arthur Moelee van JM Reclame. Deze zeefdrukker uit Amsterdam vestigt zich ook in het pand aan de Bronsstraat. Hierdoor is Uitprinten.nl/Nettl IJmuiden de enige printer met een eigen textieldrukker in huis in Nederland.

Artikel geplaatst op maandag 18 december 2017 - 11:34