Rodi

Begeleiding op maat bij Study Consultancy
Huiswerkbegeleiding, bijles en individuele begeleiding

Begeleiding van Study Consultancy biedt uitkomst. (foto aangeleverd)

VELSERBROEK - Study Consultancy helpt leerlingen en studenten met studiebegeleiding op maat. Sinds dit schooljaar is de huiswerkbegeleiding naast Santpoort-Noord ook op het Ichthus Lyceum gestart. Aan de hand van het geavanceerde leerlingvolgsysteem HOMi worden planningen gemaakt, vorderingen bijgehouden en worden ouders desgewenst dagelijks per e-mail op de hoogte gehouden.


Begeleiding van Study Consultancy biedt uitkomst, wanneer een leerling thuis om uiteenlopende redenen vastloopt bij het maken en leren van zijn huiswerk. Bij de begeleiding ligt de nadruk op het aanleren van studievaardigheden, zoals het plannen en het aanbrengen van structuur. Daarnaast kunnen de leerlingen bij Study Consultancy terecht voor vakinhoudelijke vragen, van wiskunde tot Latijn.
De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in kleine groepjes. Wanneer intensievere ondersteuning nodig is, biedt Study Consultancy ook individuele begeleiding zoals bijles, examentraining en brugklastraining.
Met de brugklastraining van Study Consultancy, die dit voorjaar weer wordt aangeboden, maakt uw kind goed voorbereid en met zelfvertrouwen de spannende overstap naar de middelbare school. De training is speciaal bedoeld voor leerlingen uit groep acht en wordt gegeven in kleine groepjes.
Tijdens de training wordt ingegaan op het gebruik van de elektronische leeromgeving, plannen, het aanleren van studievaardigheden en het oefenen met leerstrategieën. Aan het einde van de training hebben leerlingen de vaardigheden die zij nodig hebben bij het starten van de eerste klas op de middelbare school. Doordat ze weten wat hen staat te wachten en hoe ze kunnen leren, neemt dit spanning weg en levert dit zelfvertrouwen en motivatie op. Dit zelfvertrouwen kunnen ze inzetten om een flitsende start te maken in de brugklas!
Voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek, bel 023-539 26 64, mail info@studyconsultancy.nl of zie www.studyconsultancy.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 23 januari 2018 - 16:25