Rodi

De ‘Coole’ manier van vet verliezen
Bij Afslankstudio Velserbroek:

Vetbevriezing is veilig en geeft direct resultaat. (Foto: aangeleverd)

VELSERBROEK - Een goed figuur komt nooit vanzelf. Toch krijgen we, ondanks sport en diëten, te maken met ongewenst vet op plaatsen zoals buik, benen, billen en de beroemde lovehandles. Door de nieuwe techniek, wat al maanden een succes is bij afslankstudio Velserbroek, is het niet meer nodig onder het mes te gaan. Geen operaties meer maar gewoon van buitenaf het vet bevriezen.


Ondanks het daverende succes zijn er toch nog veel mensen die zich afvragen of het echt zo gemakkelijk gaat. Die vragen zich af of het echt zo makkelijk is. Annette Kortekaas, de eigenaresse van de bekende salon, begrijpt dat er mensen zijn die hun vraagtekens zetten bij de relatief nieuwe methode.
‘’Het werkt echt vrij simpel, gewoon centimeter na centimeter vet verdwijnt door vet te verliezen door vet te bevriezen. Veel mensen zijn niet helemaal tevreden met hun lichaam. We noemen het overtollig vet liefkozend zwembandje of lovehandles maar ondertussen vinden we het vreselijk’’, vertelt ze. ‘’Helaas gaat door flink te sporten deze gebieden niet weg. Als je echt iets wilt laten corrigeren dan moet je onder het mes,zou de scepticus zeggen. dat was vroeger inderdaad het geval maar nu is er een nieuwe techniek waarbij er geen operatie of interne ingreep aan te pas komt. De nieuwe Amerikaanse uitvinding maakt het mogelijk om vet voorgoed te laten verdwijnen. Van buitenaf worden de vetcellen aangepakt, vet bevriezen is vet verliezen.’’
Vetbevriezing is veilig en geeft direct resultaat, daarnaast is het voor mannen ook uitermate interessant, denk aan de bierbuikje. ‘’Ik heb al zoveel mensen gelukkig zien worden van deze methode, daar worden wij ook blij van’’, aldus Annet. Afslanken doe je niet alleen, bij ons in de afslankstudio helpen en begeleiden we de mensen tot het eindresultaat.
Iedereen is van harte welkom op de open dag op dinsdag 30 januari voor een gratis intakegesprek en voor vrijblijvende informatie. Afslankstudio Velserbroek, Klompenmakerstraat 7 in Velserbroek. Tel. 023-5490556.

Artikel geplaatst op zondag 21 januari 2018 - 14:10