Rodi

Voetverzorging Kennemerland aan Velserduinplein
Vanaf donderdag 1 maart open

Louise Winter is al meer dan twintig jaar werkzaam als pedicure. (foto aangeleverd)

IJMUIDEN - Voetverzorging Kennemerland gaat aan het Velserduinplein 4 in IJmuiden per 1 maart open. De praktijk is van Louise Winter die al meer dan twintig jaar pedicure is. Louise is gespecialiseerd in het verzorgen van zogenoemde diabetes voeten en reumatische voeten. ''Problemen die zich daarbij voordoen, probeer ik zo goed mogelijk te behandelen'', aldus Louise.


Louise Winter heeft oorspronkelijk een opleiding voor fysiotherapie genoten. Die studie heeft zij voltooid. De IJmuidense besloot later de switch te maken naar pedicure. ''Toen ik klaar was met de fysiotherapie-opleiding heb ik altijd in de zorg gewerkt, zoals op de bedrijfsgezondheidsdienst van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Vervolgens ben ik overgestapt naar het pedicure-vak. Een mooi vak, vind ik, die prima bij mij past'', vertelt Louise.
Haar klantenkring is zeer divers. Louise behandelt oudere mensen, maar ook jongeren. ''Oud en jong komen bij mij'', benadrukt zij. ''Ik behandel bijvoorbeeld voeten van een groep jonge voetballers en houden hun nagels goed bij, om op die manier blessures bij ze te voorkomen. Maar ook jonge mensen die werken in de horeca of mannen die veel staan en dagelijks werkschoenen aanhebben, zoeken mijn praktijk op. Ja voeten, ze zijn belangrijk in het leven. We moeten er dagelijks op lopen, ze dienen dan ook goede verzorging nodig te hebben.''
Voetverzorging Kennemerland werkt op afspraak. Bel met: 06-10349043, ook voor meer info. Zie ook haar website: www.voetverzorgingkennemerland.nl. Deze is momenteel nog wel in de maak.

Artikel geplaatst op maandag 05 februari 2018 - 12:23