Rodi

All You Can Eat wordt Wereldbuffet IJmuiden

All You Can Eat aan de Kromhoutstraat 44 gaat verder als Wereldbuffet IJmuiden. (foto aangeleverd)

IJMUIDEN - Na een verbouwing van veertien dagen gaat All You Can Eat aan de Kromhoutstraat 44 in IJmuiden verder onder de naam Wereldbuffet IJmuiden. Het bekende Japans restaurant heeft al heel wat harten gestolen van de mensen uit Velsen en de regio. Want voor een schappelijke prijs kun je genieten van kleurige, geurige en smaakvolle gerechten.


Bij Wereldbuffet IJmuiden kun je prima terecht voor onder meer Europese en Aziatische gerechten, teppanyaki- en grillgerechten, vers gerolde sushi, Chinees-Indisch buffet en dieet-vegetarische gerechten. Ook kan men daar rekenen op authentieke seizoensgerechten en regelmatig variërende specialiteiten van de koks.
''Verwen uw zintuigen in ons restaurant. U kunt proeven van alle kleurige, geurige en smaakvolle gerechten aan de rijkelijk gevulde buffetten en de Live Cooking eilanden. Door van onze diverse gastronomische gerechten te genieten ervaart u een culinaire wereldreis'', aldus het restaurant. Bij Wereldbuffet IJmuiden betaal je een vaste prijs voor alle gerechten die worden voorbereid. Dat bedrag is 18 euro. ''Proef zoveel als u zelf wilt, het eten is namelijk onbeperkt.''
Bij Wereldbuffet IJmuiden wordt niet meer gewokt. Ook zijn de dranken niet meer inclusief bij het eten. Daarvoor moet dus apart worden afgerekend. Wereldbuffet IJmuiden zit aan de Kromhoutstraat 44 in IJmuiden, tel: 0255-536088. Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag tot en met zondag 16.00-22.00 uur.

Artikel geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 - 16:59

Foto's