Rodi

Nieuw afvallen en heerlijk genieten
in de Afslank Cocoon Gold

De Afslank Cocoon is een heerlijke ervaring. (foto aangeleverd)

VELSERBROEK - De Afslank Cocoon capsule is de nieuwste, technisch meest geavanceerde medische spa capsule. In deze capsule werden veelvoudige technologieën voor gewichtverlies, stimulering van de stofwisseling en andere gerelateerde fysiologische kenmerken geïntegreerd. De Afslank Cocoon overwint succesvol de problemen van het traditionele dieet dat meestal faalt omdat de stofwisseling niet werd gestimuleerd en de ‘Set Point’ niet werd verminderd.


Droge warmte, diep indringend infrarood licht, 99% zuivere zuurstof en intense led-light P-NIR golflengten worden tegelijk toegediend. Deze unieke combinatie vermindert de vetmassa en verstevigt het lichaam. Afvallen zonder te sporten en gelijk heerlijk genieten en ontspannen!
Annet Kortekaas, eigenaresse van Afslankstudio Velserbroek, is razend enthousiast over deze nieuwe afslankmethode. Zij noemt alle voordelen van de Afslank Cocoon: gewichtsverlies, ontgifting van het lichaam, stressvermindering, hoge verbranding, verhoging van de stofwisseling, vermindering van cellulitis, vochtophoping en spierpijnen, stimuleert de bloedsomloop en verjongt en verstrakt de huid.
‘’De Afslank Cocoon is een heerlijke ervaring, die ik iedereen zou aanbevelen. Wilt u graag vrijblijvend kennis maken met deze nieuwe methode van afvallen dan bent u van harte welkom op de Open Dag dinsdag 13 maart van 11.00 tot 17.00 uur!’’, aldus Annet. Daarnaast hebben we ook de cocoon voor mensen met reuma, pijnlijke spieren en andere ongemakken die zorgt voor verlichting en na een kuur voelt u zich als herboren!
Afvallen doe je niet alleen. Bij Afslankstudio Velserbroek wordt u begeleid door een professioneel team en samen wordt uw doel bereikt! Afslankstudio Velserbroek, Klompenmakerstraat 7 in Velserbroek. Tel. 023-5490556.

Artikel geplaatst op dinsdag 27 februari 2018 - 18:07