Rodi

Lentekriebels bij Klaver 5

Het is de uitdaging van Jeanette en haar team van Klaver 5 om veel dames aan een leuke outfit te helpen en blij de winkel te zien verlaten. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - De lente- en zomercollectie hangt bij Klaver 5 uitnodigend te wachten om te worden aangetrokken. Wat zien we dit voorjaar? Het team van Klaver 5 praat u graag bij!


'We kunnen er simpelweg geen genoeg van krijgen: de 'maxi-skirt'. Lange rokken en jurken bepalen ook nu weer het straatbeeld. De 'flared pants' zijn terug: de broek met wijd uitlopende pijp, voor wie graag een paar centimeter aan haar benen wil plakken, chique en vrouwelijk. Maar ook de 'skinny jeans' blijven hot! Sexy en vrouwelijk blijft natuurlijk het kant, met een knipoog naar de 'bohemian-stijl'. Verder zien we dit jaar veel suedine tops, jasjes en gilettes met franjes. Ook de streepdessins zijn weer volop terug. We zien het op jurkjes, rokjes en tops. Tenslotte nog het zwart-wit, wat eigenlijk nooit weg is geweest en altijd blijft'.
Het team van Klaver 5 is vooral 'helemaal blij' met het merk Jane Lushka. 'Dit stoere Nederlandse merk heeft in korte tijd de harten van veel klanten gestolen. Alle items hebben een sportieve stempel en een prettige pasvorm'. Ga snel langs bij Klaver 5, want mode moet je vooral voelen. Het is de uitdaging van Jeanette en haar team om veel dames aan een leuke outfit te helpen en blij de winkel te zien uitgaan. Daar doen ze het voor!
Klaver 5, gevestigd aan de Middelweg 81A, is op maandag geopend van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op zondag 20 maart 2016 - 16:17