Rodi

Groots Bruidsevent in A9 Studios
Kom inspiratie opdoen voor dé grote dag

in de A9 Studios in Uitgeest vindt op 20 november het Bruidsevent 2016 plaats. (foto aangeleverd)

UITGEEST - RC Events organiseert in samenwerking met Bobs Party & Events en A9 Studios op zondag 20 november het eerste grote Bruidsevent 2016. Hét event voor verliefde, verloofde en aanstaande bruidsparen. Voor iedereen die trouwplannen heeft en ideeën op wil doen. Inspiratie voor elk budget.


Dit event geeft aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om zich te laten informeren bij meer dan 35 enthousiaste bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Van vervoer tot ringen, van bloemen tot huwelijksreis en van de kapper tot weddingplanners. Maar ook van het boeken van een dj of een (bekende) artiest, de ballonnen, de trouwjurk, het maatpak en de bruidstaart. Ervaar hoe deze bedrijven uit de trouwbranche hun steentje bijdragen om de trouwdag onvergetelijk te maken. Zij helpen bij het maken van keuzes en presenteren de laatste trends. De sfeer is persoonlijk en beleving staat centraal. De entree en alle zalen worden gedecoreerd en aangekleed met bloemen en ballonnen door Lia van Gulik van Bloemenstudio Lia en Jordy Jas van Balloonzone uit Zaandam.

Modeshow

Tijdens het Bruidsevent wordt tweemaal – om 12.00 en om 14.30 uur - een spectaculaire bruidsmodeshow gegeven, mede mogelijk gemaakt door Thandora Bruidsmode uit Alkmaar. Deze show wordt gepresenteerd en muzikaal begeleid door zangeres Lyanda.
De rondleidingen bieden bezoekers de kans om alles op een overzichtelijke manier te bezichtigen. Zanggroep Moment verzorgt in de diversen zalen de muzikale omlijsting. Als klap op de vuurpijl zal er om 13.00 uur een huwelijksvoltrekking plaats vinden in de South Beach Lounge zaal.
Deze voltrekking wordt gedaan door trouwambtenaar Vera Eshuys uit Krommenie. Op deze manier geeft de organisatie de bezoeker de belevenis wat zij op hun eigen trouwdag allemaal te wachten staat. Even bij komen van alle indrukken? Kom dan in café de Ouwe Neel genieten van een kopje koffie of een drankje.
Het Bruidsevent is van 11.00 uur tot 17.00 uur en voor iedereen gratis toegankelijk. Locatie: A9 Studios, Westerwerf 1 in Uitgeest. Voor de eerste 150 bezoekers staat een goodie bag klaar.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 november 2016 - 13:29