Rodi

Open dag Tetrix Techniekopleidingen

HEERHUGOWAARD/ZAANDAM – Tetrix Techniekopleidingen houdt open dagen! Vrijdag 20 januari is er een open dag op de vestiging in Heerhugowaard en woensdag 18 januari houdt de vestiging in Zaandam een open dag.


De open dag is bedoeld voor techniekgeïnteresseerden die meer willen weten over de opleidingsmogelijkheden in de metaaltechniek op mbo-niveau. Op de open dag kun je in gesprek gaan met onze techniekopleiders en een kijkje nemen in de opleidingswerkplaats. Ook zal het ROC aanwezig zijn voor voorlichting en is er een speciaal ingerichte bedrijvenmarkt waar onze leerbedrijven zich presenteren.
De open dagen duren beide van 16.00 tot 21.00 uur. Op de open dagen zijn drie voorlichtingsrondes waarin alles uitgelegd wordt over de opleiding, de toelating, de zoektocht naar een leerbedrijf en de samenwerking met het ROC. De voorlichtingsrondes zijn om 17.00 uur, 18.30 uur en 19.30 uur.
Tetrix biedt praktijkgerichte (bbl-)opleidingen die zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijfsleven. De opleidingen zijn voor 70 procent praktijk- en beroepsgericht. Tetrix Heerhugowaard biedt opleidingen op mbo-niveau 2 en 3 in de mechatronica, service- en onderhoudstechniek en metaalbewerking/lassen. Ook verzorgen wij per komend schooljaar de niveau 4 opleiding Technicus mechatronica systemen. In onze opleidingen ontvang je salaris volgens onze cao.
Het slagingspercentage van Tetrix Techniekopleidinen behoort tot het hoogste van Nederland en … nagenoeg alle leerlingen hebben na afloop van hun opleiding een baan!
‘Wat verwacht de opleiding van jou? Een goede motivatie, een goede werkhouding en inzet. De vaktechniek leren wij je, dé techniekopleider van Noord-Holland!’ Meer informatie op www.tetrixtechniek.nl.

Artikel geplaatst op zondag 15 januari 2017 - 12:14