Rodi

Cursus Wordpress in Alkmaar en Uitgeest

(Foto: aangeleverd)

ALKMAAR / UITGEEST - Zelf leren om een Wordpress website te bouwen en te onderhouden? Op 31 maart en op 1 april start Eckkies weer met de eendaagse cursussen.


Wat vroeger een flinke klus was, gaat tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Het blijft natuurlijk een echt vak, maar er zijn veel mensen die het zelf ook ‘gewoon leuk’ vinden om ook een website te bouwen. Voor zichzelf, voor familie of voor de club. Ook voor bedrijven of zelfstandigen is het handig om te weten hoe een bedrijfswebsite onderhouden kan worden. Online marketeer Fred van Eck staat namelijk ook uitgebreid stil bij SEO. "Want je wil tenslotte wel gevonden worden."
De cursus is voor de websitebouwer die wil weten hoe je van begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plugins. Tijdens de cursus worden alle instellingen ook uitgebreid behandeld. De complete basis komt aan bod. Tijdens de cursus werken deelnemers achter een eigen laptop en bouwen zij direct aan een website. Uiteraard krijgen de deelnemers alles in een handig naslagwerk mee naar huis zodat ze alles thuis nog een keer rustig kunt nalezen.
Na afloop van de cursus krijgen deelnemers toegang tot een online portaal waar het geleerde te zien is middels eigen instructievideo’s. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal zes deelnemers. De cursus wordt gegeven door Online Marketeer Fred van Eck. Meer informatie via www.eckkies.nl en de advertentie in deze krant.

Artikel geplaatst op zondag 19 maart 2017 - 10:22