Rodi

Cursus Wordpress weer van start

Vanaf september start Fred van Eck weer met het geven van een cursus websites bouwen en onderhouden met Wordpress. (foto aangeleverd)

UITGEEST - Vanaf september start Fred van Eck weer met het geven van een cursus websites bouwen en onderhouden met Wordpress. De cursus wordt gegeven in Dorpshuis de Zaan in Uitgeest. Wat vroeger een flinke klus was gaat tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Het blijft natuurlijk een echt vak, maar er zijn veel mensen die het zelf ook ‘gewoon leuk’ vinden om ook een website te bouwen. Voor zichzelf, voor familie of voor de club. Maar ook voor bedrijven die zelf willen leren hun website bij te houden.


Dus waarom zou je er dan geen cursus in gaan volgen? Leer hoe je snel en (vooral eenvoudig) een eigen website kan maken. De cursus is voor de websitebouwer die wil weten hoe je van begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot kiezen van een thema. En niet te vergeten de het maken van enkele noodzakelijke instellingen. De complete basis zal worden behandeld. De cursus is een uur langer dan voorgaand jaar omdat er uitgebreid stil gestaan zal worden bij SEO (Search Engine Optimalisation) want je wilt natuurlijk wel dat je website goed gevonden gaat worden. Daarom is deze cursus ook een aanrader voor marketeers en voor bedrijfseigenaren die zelf hun website willen bijhouden.
Tijdens de cursus werkt u achter uw eigen laptop en bouwt u direct aan een website. Zo leert u de handelingen op de snelste manier. Uiteraard krijgt u alles in een handig naslagwerk mee naar huis zodat u alles thuis nog een keer rustig kunt nalezen.
Tot slot krijgt u toegang tot een online portaal waar u het geleerde ook nog eens terug kan zien middels eigen instructievideo’s. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk en gaat u actief aan de slag. We werken in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers gewerkt om zoveel mogelijk de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. Meer info via www.eckkies.nl en de advertentie in deze krant.

Artikel geplaatst op woensdag 23 augustus 2017 - 12:03