Rodi

Engels, Nederlands of Frans leren bij TamTamTalen

TamTamTalen is een eenmansbedrijf, geleid door Tamar Chavardès, waar taallessen en bijlessen worden verzorgd voor kinderen en volwassenen. De kwaliteit van TamTamTalen ligt bij de individuele aandacht, de positieve benadering en de gezelligheid. Tamar Chavardès beschikt over een zeer uitgebreide kennis van de talen en heeft een ruime ervaring met lesgeven aan zowel oudere als jongere kinderen en aan volwassenen. Haar professionele doch vriendelijke benadering, maakt dat u zich snel op uw gemak voelt en open staat om een ‘nieuwe’ taal te leren.

Examentraining
Nog even en het is mei. De examens staan weer voor de deur! Waren de laatste toets resultaten voor de talen helaas niet optimaal? Dan is het tijd contact op te nemen met TamTamTalen. Hier wordt er met veel geduld, individuele aandacht en respect gewerkt om deze laatste belangrijke periode door te komen. Er wordt uitgelegd hoe precies een tekst te benaderen en/of hoe die extra puntjes gehaald kunnen worden bij een mondeling.
Alex : "Perfecte lessen om spreekvaardigheid te verbeteren"
“Mijn Franse spreekvaardigheid is met sprongen vooruit gegaan sinds de eerste les (ik heb nu acht lessen gevolgd bij TamTamTalen). Over twee maanden heb ik mijn mondeling examen VWO Frans en ik ben er zeker van dat ik deze ga halen. De lessen zijn gevarieerd, gestructureerd en uitdagend. Tevens geeft Tamar goede opbouwende kritiek, je voelt je dus niet 'dom' bij de fouten die je maakt!"

Zelf koffie bestellen in Frankrijk of zonder angst naar The States of het prachtige London?
De zomervakantie staat weer in de agenda! Waar gaan jullie dit jaar naar toe? Toch maar weer naar La Douce France, het prachtige land met die fijne sfeer, heerlijk eten, gezellige markten en heerlijk weer? Of eindelijk eens die droomreis naar Australië of de Verenigde Staten? Bovenstaande droomvakanties kunnen worden belemmerd door angst voor het spreken van de taal van het land. Wilt u hier een einde aan maken? Dan is het nu tijd voor een cursus Frans of Engels bij TamTamTalen! De lessen worden gegeven in een gezellige, gemoedelijke en veilige sfeer. Geen schoolse bedoeling, maar echt Engels leren praten of Frans praten zoals de Fransen praten en dat is nu net precies de bedoeling toch? Dan kunt u deze zomer eindelijk zelf dat kopje koffie bestellen en dat praatje maken waar u jarenlang tegenop zag! Bij TamTamTalen leert u zich snel op uw gemak voelen met deze wereldse talen. Tijdens de cursus van 10 weken wordt u, op een ontspannen manier, uitgedaagd zelf te spreken en zult u al snel uw angsten kwijt raken. Na deze cursus kunt u eindelijk die reis naar Frankrijk of The States boeken of dat weekendje Londen, waar u al zo lang naar uitkeek!
De kosten van een cursus Frans of Engels voor 10 lessen van 1 ½ uur zijn 200 euro p.p.

Taallessen voor kinderen
Uw kind gaat bijna naar de middelbare school; een grote stap! Ook voor uw kind is het spannend. Hoe fijn zou het zijn om alvast een voorsprong te hebben op een aantal vakken? Een korte cursus Frans van 10 weken kan helpen om de eerste periode op school goed en snel door te komen.
De middelbare scholen gaan ervanuit dat Engels op de lagere school al wordt gegeven, helaas is dit in de praktijk niet altijd voldoende van toepassing. Hierdoor is de aansluiting niet altijd goed genoeg. Door een cursus Engels bij TamTamTalen te volgen zal deze hindernis worden verholpen.
De kosten van een cursus Frans of Engels voor Kinderen zijn 150 euro p.p. (10 lessen van 1 uur)

NT2
Net in Nederland? Kom de Nederlandse taal leren bij TamTamTalen! Al na enkele lessen kunt u een praatje maken op straat of in de winkel.

De cursussen bij TamTamTalen worden gegeven in kleine groepjes en in een gezellige en veilige sfeer. Er wordt vrijwel meteen en alleen de te leren taal gesproken. Hierdoor worden er ook passief veel woorden en zinnen opgeslagen en ontwaakt onbewust het gevoel voor deze taal. Naast de grammatica, de lees, schrijf –en spreekvaardigheden, wordt er ook aandacht besteed aan de cultuur, zo wordt iedereen bij TamTamTalen ondergedompeld in de Engelse, Nederlandse of Franse taal!
Taal is Toekomst!
Voor meer informatie en inschrijven: www.tamtamtalen.nl

Artikel geplaatst op donderdag 16 april 2015 - 10:11Reacties (0)


Reageer