Rodi

(advertorial)
Nieuwste generatie ontharingslaser vrijwel pijnloos

Nieuwste generatie ontharingslaser vrijwel pijnloos. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Hoe vaak heeft u gewenst niet langer te hoeven scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? Wellicht heeft u weleens eerder laserontharing overwogen, maar zag u op tegen het pijnlijk ongemak tijdens de behandeling. Met de nieuwste generatie ontharingslaser wordt pijnvrij behandeld.


Het geheim van de Soprano ICE SHR (Super Hair Removal) techniek is dat de haarfollikel geleidelijk wordt verwarmd. Hierdoor wordt tijdens de behandeling geen pijn ervaren. Mede-eigenaar van MediDerma Renate van Waalwijk van Doorn legt uit: “dit effect is misschien het beste te vergelijken met douchen, in 1 keer onder een erg warme straal gaan staan is onprettig, indien de temperatuur geleidelijk onder de douche wordt verhoogd, wordt de warmte wel goed verdragen. Van dit principe maakt de krachtige diode-laser Soprano ICE gebruik, met een lage dosis energie wordt meerdere keren achter elkaar de haarfollikel geleidelijk verwarmd, pijn wordt hierdoor niet gevoeld. Alle lichaamszones kunnen worden behandeld, mits de haren voldoende pigment bevatten”. De behandeling is ook geschikt voor de donkere huid.


Diverse behandelingen

De huidtherapeuten behandelen een breed scala van huidproblemen zoals acne, lymfoedeem en couperose. Bij MediDerma zijn dermatologen werkzaam, ongewenste rimpels worden door hen behandeld met injectables en zij bieden ondersteuning bij de miraDry behandeling, dit is een milde behandeling tegen okselzweet met een blijvend resultaat. Overmatig transpireren onder de oksels werd tot voor kort met Botuline toxine(Botox) behandeld, het effect neemt met deze behandeling vaak al na 3 a 4 maanden af, met de miraDry is men definitief van okselzweten verholpen,”aldus huidtherapeut Renate.
Bij MediDerma vindt de behandeling plaats door ervaren HBO opgeleide huidtherapeuten. Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend, en vindt plaats op afspraak. Bezoek voor meer informatie de website:www.mediderma.nl of bel 0299-436734.
MediDerma, Clara Visserstraat 122, 1447 HT Purmerend.

Artikel geplaatst op woensdag 22 april 2015 - 10:38Reacties (1)


cathy langer dan 2 jaren geleden

market28@sanhebeauty.com

Reageer