Rodi

ADVERTORIAL
Blue Moon Festival – 20 juni 2015
Can’t stop dancing!

Noord Holland - Nu al genomineerd voor de top tien van leukste festivals in 2015 door SLAM!FM’s Festival Friday: Blue Moon Festival! Zelf rekent Blue Moon Festival op een podiumplaats, want met 6 area’s, meer dan 40 dj’s, happy hippie chill outs, sunny cocktails en great Ibiza-style food belooft 20 juni een dag over the moon te worden. Blue Moon Festival vindt plaats in het Park van Luna (Heerhugowaard, 25 minuten van Amsterdam), een toplocatie om uren te dansen met je voeten in het gras.
De sound
Blue Moon Festival pakt flink uit voor liefhebbers van house, techno, tech house, deep house, 80’s, 90’s en drum&bass. In zes verschillende area’s gaat het los, want het motto is niet voor niets: Can’t stop dancing! Hier een vooruitblik van de zes area’s van BMF15:
Mainstage: The Sky
The Sky staat overdag helemaal in het teken van de funky, soulful & sexy sound met optredens van onder andere house legendes Sander Kleinenberg, ROOG, Chocolate Puma en Gregor Salto. De jongere garde Mightyfools, Billy the Kit en Bassjackers zetten met MC Haits The Sky op zijn kop met confetti en vuurwerk in de avonduren.
Techno area: The Space
The Space wordt het domein van het crème de la crème van de Nederlandse techno! Sandrien, STERAC (aka Steve Rachmad), ROD, Joop Junior, Egbert, Secret Cinema, Juan Sanchez en MC Kwadraat hebben alles in huis om je mee te nemen in een 12 uur durende trip to the moon.
80’s/90’s: The Stars
The Stars area wordt gehost door Happy Boeddha en is een plek om te dansen tot het je duizelt. Bijvoorbeeld bij het razend populaire trio Kris Kross Amsterdam, befaamd om hun interactie met het publiek. Of bij knallers als Silverius, Wendell B2B Johnny Black, Fullscale, DJ Sven, Robert Feelgood, B2B, Rob Boskamp en MC Jennifer Cooke. Zij zorgen voor een groot feest der herkenning: zing je schor en dans je in het zweet…. Can’t stop dancing!
Deep house: The Hill
Voor de area The Hill of Ibiza brengt Blue Moon de warme deep house sound van Anna Tur en Sebastian Gamboa (Pacha, Lio Ibiza) van Ibiza naar Nederland, samen met mr. PLUR himself, Dalibor Dadoff (Cotton Club Ibiza) en saxofonist Gabor Bakos (Nikki Beach Ibiza). Vanaf hier zendt Ibiza Global Radio wereldwijd live uit, dus Blue Moon goes global!
Van deep house naar tech house: The Garden
The Garden is de plek waar onder andere the Mekanism (Ushuaia Ants), Alberto Ballesteros (Atzaro Beach Club Ibiza), Paul Sparkes (Floorplay Club NL, Supperclub) en de twee Braziliaanse sterren, Victor Ruiz en Alex Stein, hun visie op deep en tech house laten horen.
Drum&bass en dubstep: The Woods of Madness
Ergens verscholen tussen de bomen ligt The Woods of Madness. Verwacht live graffiti art en drum&bass en dubstep op het feestje van onder andere FreakOnic, GregD, CHUCKOne, BACH en Skannah.
De locatie
Blue Moon Festival vindt plaats in het Park van Luna - Huygendijkbos in Heerhugowaard, op nog geen half uur van Amsterdam. In dit magnifieke recreatiepark hebben de bezoekers van Blue Moon Festival alle ruimte (30.000 vierkante meter!) om te genieten van sound, sun & fun.
Blue Moon maakt er op 20 juni een dolle boel van, met méér dan alleen die vette line-up. Beleef het festival ook in de hippie village, laat je verrassen door creatieve acts en action painting graffiti en trakteer jezelf op een zonnige cocktail. Zet je smaakpapillen aan het werk in het konvooi van foodtrucks of als VIP Exclusief in het happy hippe Ibiza restaurant en geniet van het mooiste uitzicht. Je zult je geen minuut vervelen. Beloofd.
Put on your dancing shoes en go over the moon!
Alle verdere informatie over Blue Moon Festival 2015 is te vinden op de festivalwebsite www.bluemoonfestival.nl of www.facebook.com/BlueMoonFestivalNL. De early bird tickets zijn uitverkocht. De not so early birds tickets voor € 29,50 zijn beperkt beschikbaar. Daarna kost een ticket € 34,50. VIP tickets kosten € 49,50. VIP Exclusief tickets € 149,50.

Artikel geplaatst op zondag 10 mei 2015 - 10:13