Rodi

Zelfverzekerder door karate
Umi Ryu Karatedo in Weidevenne

Umi Ryu Karatedo in Weidevenne. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND – Zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Onder andere die eigenschappen krijg je mee door het beoefenen van Karate. Een wat teruggetrokken kind leert voor zichzelf opkomen, terwijl een wat drukker kind zich beter leert beheersen.
Elke vrijdagmiddag zijn er lessen voor jeugd vanaf 5 tot 15 jaar. Vrijdagavond wordt er les gegeven aan volwassenen. De lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Yellowstone. Karate is leuk en leerzaam voor kinderen en volwassenen. Kinderen worden er rustiger door en zelfverzekerder. Je leert samenwerken en elkaar te respecteren. Volwassenen voelen zich door Karate fitter en gezonder doordat het totale lichaam wordt getraind. Deelneemers bouwen conditie op en leren op een gecontroleerde manier aanval- en verdedigingstechnieken.
Umi Ryu Karate is een praktische zelfverdedigingsvorm ontwikkeld door Ernst van der Zee en bestaat uit Karate in traditionele vorm, maar ook uit Jiu Jitsu, Judo en Jodo (stokvechten). Het wordt gegeven in Purmerend, Heerhugowaard, Wervershoof, Lutjebroek, Enkhuizen en Lelystad. In Purmerend geeft Bram Duijn Sensei les.
Kom gerust langs voor twee gratis proeflessen en een maand gratis trainen bij inschrijving. Bel 06-10700290 of mail bramduijn@umiryu.nl en kijk op www.umiryu.nl .

Artikel geplaatst op woensdag 20 mei 2015 - 11:00