Rodi

Tien jaar Rijwielhandel Purmerend
Een feestweek vol acties en kortingen!

Het team van Rijwielhandel Purmerend. (Foto: Vincent de Vries/RM)

PURMEREND - Destijds was ze met haar 17 jaar de jongste ondernemer van Purmerend, maar Romy van Zanten is inmiddels tien jaar eigenaar van Rijwielhandel Purmerend. En dat wordt tijdens een feestweek - van 26 tot en met 30 mei - gevierd met allerlei acties en kortingen.

"Ik ben er onlangs achter gekomen dat mijn opa - die ik nooit gekend heb - ook fietsenmaker was", steekt Romy van wal. De Purmerendse - die onlangs is bevallen van haar tweede dochter - vond dat erg leuk om te horen. "Mijn ouders zijn ook écht ondernemers dus wat dat betreft valt de appel niet ver van de boom." Rijwielhandel Purmerend is de enige Batavus dealer in Purmerend. "Daar ben ik best trots op. Verder verkopen we zo veel soorten: stadsfietsen, elektrische fietsen, maar ook voor een tweedehands fiets zijn klanten bij ons aan het juiste adres. Op de bovenverdieping bij de rijwielhandel is een ruime keuze aan kinderfietsen."


Actieweek


De feestweek van Rijwielhandel Purmerend is van 26 tot en met 30 mei. Klanten krijgen dan 10 procent korting op de gehele fietscollectie (dus ook op E-bikes). Wie deze week een tweedehands fiets koopt, krijgt 10 euro korting. Verder krijgt elke tiende klant een schitterende goodiebag en klanten kunnen die week zelfs hun hele aankoopbedrag terugwinnen.
.

Ophaalservice

Rijwielhandel Purmerend heeft een eigen ophaalservice. De fiets wordt 's avonds opgehaald en de klanten kunnen de gerepareerde fiets zelf weer ophalen. Ook voor de nodige accessoires zoals lampjes, sloten en fietspompen zijn klanten bij de Rijwielhandel Purmerend aan het juiste adres. Uiteraard voert Rijwielhandel Purmerend alle denkbare reparaties uit.
Rijwielhandel Purmerend, Westerstraat 68, 1441 AS, Purmerend. Zie ook www.vooraluwfietsplezier.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 07 mei 2015 - 15:14