Rodi

Floorworld, specialist in vloeren en raamdecoratie

Alberto Nicolay. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Alberto Nicolay is eigenaar van de winkel Floorworld. "Samen met mijn team verkopen en leggen wij bijna alle soorten vloeren en verkopen/installeren wij raamdecoratie die wij op maat maken. In ons ruime assortiment hebben wij de kennis en ervaring met traditionele parketvloeren, bijvoorbeeld visgraat (Tapis) vloeren maar ook lamelparket, laminaat, tapijt en PVC vloeren hebben wij de kennis en vakmanschap in huis.

"Mijn verleden in de woninginrichting en het adviseren van klanten is gestart in 1989 bij de NTU (Nederlandse Tapijt Unie), vervolgens ben ik ook bij diverse andere woninginrichters werkzaam geweest. Klanten krijgen een gedegen advies en tevreden klanten is het mooiste wat er is. Daar doe ik het voor. Ik bied de consument gewoon een goed product en een prima service en aftersales. Of het nu gaat om vloeren en of raamdecoratie, het moet gewoon goed zijn. Producten waar ik niet 100% achter sta vind men niet in mijn showroom."

Floorworld levert uitsluitend A-kwaliteit vloeren en Raamdecoratie. "Bij ons dus geen 'gemengde partijen', b-keuze of andere prijsdrukkende zaken. Tevens werken wij met een uniek woonstijlconcept. Mensen die het lastig vinden hun keuze te maken voor een bepaalde vloer en of raamdecoratie, is het woonstijl concept een uitkomst. Ik laat de klant in een paar stappen het woonstijl concept doorlopen door het tonen van voorbeelden en een aantal door mij gestelde vragen. Hierdoor wordt het kiezen voor een juiste vloer of raamdecoratie vele malen eenvoudiger. Ons team doet er alles aan voor een tevreden klant. We hebben een uitstekend installatieteam waar ik erg trots op ben. Verder hebben we een Nederlandse parketfabriek tot onze leveranciers toegevoegd, genaamd Flamingo Parket. Na mijn bezoek aan deze Parket fabriek was ik zo enthousiast over hun vloeren. Zo hebben ze parketvloeren van 22 cm breed en 240 cm lang gemaakt van spoortrein bielzen genaamd (Raftwood) Zo mooi! De vloeren zijn binnenkort te bewonderen in onze winkel.
Floorworld is te vinden aan Neckerdijk 4-b, 1441 GX Purmerend, 0299 – 750260, www.floorworld.nl, info@floorworld.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 20 mei 2015 - 13:10