Rodi

Partycruise tijdens Sail Amsterdam
LAATSTE KANS!!

(Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Ook dit jaar kunt u tijdens Sail Amsterdam in Zaandam opstappen voor een feestelijke minicruise naar ’t IJ. U bent van harte welkom aan boord op de donderdag, vrijdag of zaterdag tijdens Sail Amsterdam voor een geheel verzorgde vaartocht naar het grootste nautische publieksevenement van Nederland. De “All-in” partycruise wordt uitgevoerd op het comfortabele en extra feestelijk ingerichte partyschip “Moby Queen” van Rederij Tisset. 

Net als onze actie in 2010 zult u zonder twijfel genieten van de unieke sfeer op en rond ’t IJ en kijkt de ogen uit van alle drukte op de wallenkanten, het varende erfgoed, de manifestaties op de kades en in het water. Vanaf het hoge en ruime zonnedek heeft u prachtig uitzicht op alle hectiek in en rond ’t IJ. Vertrek en aankomst vindt plaats vanaf de thuishaven van Partyrederij Tisset te Zaandam aan de Voorzaan. Vanaf deze locatie vaart u ontspannen en vrij van parkeerproblemen naar dit unieke evenement. Nadat de kapitein het sein heeft gegeven om los te maken wordt koers gezet naar de monding van de Voorzaan om via het Noordzeekanaal direct te varen naar het spektakel in ’t hart van Amsterdam, ‘t IJ. Vanwege de hoge entreekosten wordt op het openbare vaarwater gevaren en niet door de Oranjehaven (IJhaven), waardoor u tegen een betaalbare prijs toch kan meedoen aan Sail Amsterdam, het unieke vijfjaarlijkse evenement. Varen maakt nou eenmaal hongerig en dorstig, maar ook daar is aan gedacht. Met een ontvangst van verse koffie/thee en gebak begint uw bijzondere dag uit al gelijk goed. In de middag wordt het uitgebreide VIP lunchbuffet geopend en voor de bars krijgt u drie consumptiebonnen in het arrangement, wat wilt u nog meer. Ahoy!

 

Feestprogramma in ’t kort:

Vaardata om uit te kiezen:
1) donderdag 20-08-2015
2) vrijdag 21-08-2015
3) zaterdag 22-08-2015
Vaartijd: van 11.00 tot 15.30 uur. Inschepen vanaf 10.00 uur. Ontvangst, twee keer kop verse koffie of thee met vers banketgebak. VIP Lunchbuffet in de middag. Drie keer bar munt, inclusief parkeren voor het schip op eigen terrein. Adresgegevens op uw ticket.


‘All-in’ actieprijs € 59,50 per persoon

Meer informatie en boeken: vooraf reserveren en boeken is noodzakelijk en kan alleen via het internet op www.tisset.nl/tickets. Daar vindt u de ticketshop met betaalwijze. Vanwege de drukte op het vaarwater kan de eindtijd wijzigen/afwijken.

 

Artikel geplaatst op donderdag 30 juli 2015 - 09:00