Rodi

Interactieve TV: nog leuker TV kijken

REGIO - Een avondje op de bank en precies kijken waar jij zin in hebt? Dat kan met Interactieve TV van Telfort. Een paar jaar geleden konden we daar alleen maar van dromen, maar tegenwoordig is dat allemaal mogelijk.

-Advertorial- 

 

Wat is Interactieve TV precies?
Interactieve TV van Telfort is tv kijken via internet. Dat zorgt ervoor dat je veel meer mogelijkheden hebt dan via de traditionele kabel. De beeld- en geluidskwaliteit is nog beter en je kijkt precies datgene waar je zin in hebt. En tv kijken gaat daarmee niet meer alleen via je tv, maar ook via je laptop, tablet en smartphone.

Welke voordelen zijn er? 
Loop jij ook wel eens tegen onderstaande aan? Dan is Interactieve TV echt iets voor jou.

 • Ping! Is de pizza in de oven klaar? Gebruik Live tv pauzeren
  Je pizza is klaar en moet uit de oven, maar het programma loopt door. Met de pauzeknop kun je elk programma live pauzeren, en kijk je verder wanneer het jou uitkomt. Bovendien kun je ook nog eens programma’s vooruit- en terug spoelen.
 • Het begin van een programma gemist, en geen idee waar het nu over gaat? Gebruik Begin Gemist
  Met een druk op de knop start je programma’s vanaf het begin en kun je alsnog zien welke misdaad er opgelost moet worden. Begin Gemist is gratis voor een selectie van programma’s van NPO 1, 2 en 3. Voor de commerciële zenders betaal je een vergoeding.
 • Geen zin om op zondagavond voetbal mee te kijken? Kijk je eigen programma op je laptop met Interactieve TV Online
  Met Interactie TV Online kun je de 30 meest populaire zenders kijken op je computer, laptop, tablet en smartphone. Gezellig naast je lief op de bank, maar dan wel met je eigen programma!
 • Dat programma gemist waar iedereen over praat? Kijk het terug met Programma Gemist
  De meeste programma’s kun je tot 3 dagen terugkijken met Programma Gemist. Dit is gratis voor een selectie van programma’s van NPO 1, 2 en 3. Voor de commerciële zenders betaal je een vergoeding.
 • Niets op tv? 
  Met Interactieve TV krijg je toegang tot de Videotheek Thuis. Een grote bibliotheek met ruim 10.000 films, series en documentaires. En ook is het mogelijk om extra zenderpakketten bij te bestellen zoals Fox Sports, Film1 of het HBO Pakket.

 

Interactieve TV iets voor jou?
Wil jij ook Interactieve TV van Telfort? Kijk op telfort.nl voor nog meer informatie en beschikbaarheid.

 

 

Artikel geplaatst op maandag 24 augustus 2015 - 09:01