Rodi

Scheiden al mogelijk vanaf 92 euro p.p.
Scheidingsbemiddelaar Alex Kanters nu ook MfN-(familie)mediator

Scheidingsbemiddelaar Alex Kanters. (Archieffoto Rodi Media)

REGIO - Scheidingsbemiddelaar Alex Kanters beschikt over negen jaar ervaring op het gebied van scheiden en alles wat daarbij komt kijken. Kanters bouwde in de loop der jaren een groot lokaal netwerk op van (financiële) dienstverleners waarmee hij nauw samenwerkt. Het maakt zijn ScheidingsCenter tot een fullservice bemiddelaar.


Bovendien is de scheidingsspecialist geregistreerd MfN-(familie)mediator. "Een MfN-mediator faciliteert communicatie tussen twee partijen zodat er ruimte ontstaat om beslissingen te nemen voor een goede afwikkeling van het huwelijk. Heel belangrijk als er kinderen in het spel zijn of bij verdeling van zaken als woning en/of vermogen. In veel gevallen is er geen communicatie, hetgeen het maken van afspraken uiteraard zeer bemoeilijkt", zegt Kanters; tevens bevoegd familiemediator. "Familiemediation zie ik als een toegevoegde waarde in mijn vak. Ik begeef me in een peoplebusiness, dus ik heb te maken met alles waar gezinnen en families over van mening kunnen verschillen. Denk aan nalatenschappen, echtscheidingen en de toekomst van kinderen met hun ouders."


Scheiden vanaf 92 euro p.p.


Een andere toegevoegde waarde van de MfN-mediatonregistratie is het feit dat Alex Kanters bij de Raad voor Rechtsbijstand subsidie kan aanvragen voor mensen die geen of nauwelijks inkomen en/of vermogen hebben. "In zulke gevallen is het afhandelen van een echtscheiding al mogelijk vanaf €92,- per persoon", besluit Kanters die werkzaam is op twee locaties: een hoofdkantoor in Alkmaar en een bijkantoor in Schagerbrug.
Voor meer informatie: www.scheidingscenter.nl of maak een afspraak via: 072- 5272370 of 06-53369061.

Artikel geplaatst op dinsdag 17 november 2015 - 13:39