Rodi

Waardering voor trendy keuken Stoer in de Beemster
Restaurant in Noordbeemster populair

Het restaurant staat op een magische en landelijk gelegen plek. (Foto: aangeleverd)

NOORDBEEMSTER - De (vaste) gasten komen vanuit de hele regio maar wat graag verpozen in het sfeervolle restaurant Stoer in de Beemster. Het is alweer drie jaar geleden dat Daniëlle en André Vloeijberghs besloten om aan de Middenweg 48 de ultieme uitdaging aan te gaan. Om dat te vieren introduceert Stoer in de Beemster nu ook in het weekend het vijf gangen hapjesmenu. Een aanrader!
Vertrouwd gezicht bij Stoer is bedrijfsleider Laurens Bakker. Bakker en zijn team staan zes dagen in de week voor u klaar en per 1 april draaien ze weer lunch en diner. Op maandag blijft de deur in het slot. Daarnaast is Stoer in de Beemster trouwlocatie geworden, is de gelegenheid uitstekend geschikt voor bruiloften, feesten en partijen, brunches en niet te vergeten high tea.

Trendy keuken


Gevraagd naar het geheim van Stoer in de Beemster en Laurens Bakker gaat los. "De gasten waarderen onze trendy keuken. In feite serveren we producten vanuit alle invloeden. Van een lekkere sparerib tot een malse tournedos en een mooie vis. We gebruiken louter mooie producten, voor het grootste deel betrekken we deze van lokale en regionale leveranciers", aldus Bakker, die zijn team graag laat meedelen in het succes van Stoer.

Magische plek


De oorsprong van Stoer in de Beemster ligt in principe in Zwaag. Daar immers openden Daniëlle en André Vloeijberghs 19 jaar geleden het in West-Friesland bekende restaurant Brasserie D'Oude Veiling. "Drie jaar geleden zagen we hier in de Noordbeemster onze tweede uitdaging. Het pand stond al een jaar leeg. Deze plek is magisch, landelijk gelegen ook. Als je hier in het voorjaar en de zomer op het buitenterras zit, weet je toch niet wat je ziet. We zagen het meteen zitten, maar vonden het aan de andere kant ook wel een stoere onderneming. Vandaar ook de naam Stoer in de Beemster. We hebben er echter geen minuut spijt van gehad. Wat we goed merken is dat als mensen eenmaal hier zijn komen eten, ze terugkomen. En dat is waar je naar streeft", aldus André Vloeijberghs.
Stoer in de Beemster, Middenweg 48 in Noordbeemster. Reserveren is gewenst. Het telefoonnummer is 0299 633725. Voor meer informatie over het hapjesmenu kijk op de website www.stoerindebeemster.nl

Artikel geplaatst op woensdag 28 februari 2018 - 09:20