Rodi

Tijdens restauratie gewoon kermis in De Groene Zwaan

Quazer (l) en Eric de Man. (Foto: De groene Zwaan)

DE RIJP - Ondanks dat De Groene Zwaan volledig in de steigers staat voor de restauratie van de drie historische panden wordt de jaarlijkse kermis gewoon gevierd in de voormalige Lutherse kerk. De zaal wordt drie avonden lang omgebouwd voor een dance-event met verschillende DJ's die lokaal, regionaal en zelfs wereldwijd hun sporen hebben verdiend.


Vier Drum&Bass DJ's betreden donderdag 13 september het podium tijdens Residents' Bass. Een avond volle stevige beats met onder andere Bulletstorm. De toegang is gratis en de avond start om 21.00 uur. Vrijdag 14 september heeft De Groene Zwaan de traditionele house-avond met onder andere DJ Pasknal en inclusief de live-act van Graftwerk. Deze swingende avond wordt afgesloten door Bossey, die de zaal al meerdere keren op zijn kop heeft gezet. De entree is 5 euro en de zaal gaat om 21:00 uur open.
Zaterdag 15 september is het tijd voor Acid-house. Baszooka start de avond. Hij heeft deze keer een paar beroemde vrienden uitgenodigd om op te treden: Quazar (bekend van Welcome To The Future) en Eric de Man. Beide zijn geen onbekenden in De Groene Zwaan. Quazar stond eerder in het jaar 2000 op het podium in De Rijp en is nu terug. Eric de Man is intussen wel een echte Resident DJ van dit poppodium. Dat wordt een bijzondere avond. De avond start om 21.00 uur en de entree is 10 euro. Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 september 2018 - 11:22