Rodi

Tandartspraktijk Wouter Sluis vernieuwd
Iedereen welkom op feestelijke opening zaterdag 29 september

Een deel van het team van de praktijk, met in het midden May Lan Kam. Alle medewerkers hopen dat velen de gelegenheid nemen om zaterdag een kijkje te nemen. (Foto: aangeleverd)

ZUIDOOSTBEEMSTER - Tandartsenpraktijk Wouter Sluis is verbouwd. Om patiënten goed te kunnen ontvangen is de receptie verplaatst. Bij binnenkomst is aanmelden bij de vernieuwde balie heel eenvoudig geworden en kunnen de behandelaars in de praktijk in de computer meteen zien dat de patiënt voor de afspraak gearriveerd is. Daarnaast is de wachtruimte vergroot en is een aparte kinderhoek gecreëerd.


Om het te vieren is zaterdag 29 september, van 15.00 tot 17.00 uur, open huis. May Lan Kam en het team nodigen iedereen die nieuwsgierig is geworden uit om een kijkje nemen in de vernieuwde praktijk. De koffie staat klaar en de kinderen krijgen een goodybag mee. Bovendien wordt onder de bezoekers van het open huis een electrische tandenborstel verloot. De winnaar wordt op de website bekend gemaakt.

Onderscheidend

May Lan Kam is ruim 30 jaar tandarts en vestigde zich in 1996 aan de Wouter Sluislaan 49 in Zuidoostbeemster. Op de vraag wat het onderscheidend vermogen van de praktijk is antwoordt ze: "We zijn een vooruitstrevende en vernieuwende praktijk met ervaren tandartsen. Samen met de mondhygiëniste die van onschatbare waarde is, de preventie-assistenten en tandartsassistenten die een onmisbare schakel vormen, is teamwork onder één dak de sleutel tot de beste mondzorg voor patiënten".
Goed bereikbaar

Als ander voordelen noemt ze de dienstverlening, de bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer en de gratis parkeermogelijkheden. "Onze dienstverlening is heel goed, zo is het mogelijk om online een afspraak te maken. We hanteren ruime openingstijden en zijn twee avonden in de week en op zaterdag geopend voor behandelingen op afspraak".
Nieuwe patiënten zijn welkom en aanmelden is telefonisch mogelijk. Het nummer is 0299 43 21 37. Dat kan via de website www.praktijkwoutersluis.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 25 september 2018 - 10:37