Rodi

Uitverkoop bij EP:Beerepoot

Spectaculaire kortingen bij EP:Beerepoot. (Poster: EP Beerepoot)

REGIO - De Uitverkoop is begonnen! Kom langs, sla uw slag en profiteer van extreem hoge kortingen. Dit weekend barst de Uitverkoop los en gelden in de winkels van EP:Beerepoot kortingen tot maar liefst 50%. Wees er wel snel bij, want het op=op principe wordt gehanteerd!


EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens de Uitverkoop. Er wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteert u van. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, geluidssystemen, stofzuigers, koffiemachines en keukenapparatuur gelden spectaculaire kortingen! Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent. Kom dus gezellig shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Bovenkarspel of Wervershoof.
EP:Beerepoot is al ruim 50 jaar hét adres in uw regio voor een compleet assortiment elektronica, welke volledig bestaat uit producten van gerenommeerde merken. In de moderne winkels, waar u altijd gratis voor de deur kunt parkeren, vindt u een volledig assortiment beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparaten en persoonlijke verzorging. Maar ook de mooiste woon- en kookaccessoires. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service, maken uw beleving compleet.
Een greep uit de aanbiedingen vindt u in de folder in de bijlage van deze krant én op www.epbeerepoot.nl, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. De winkels in Hoorn, Bovenkarspel en Schagen zijn zondag 30 december geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De koffie en ervaren adviseurs staan weer voor u klaar.

Artikel geplaatst op maandag 24 december 2018 - 09:12