Rodi

Denhil Kozijn- en Geveltechniek
Actie: géén btw op de aankoop van kozijnen!

PURMEREND - Géén btw op de aankoop van kozijnen. Denhil uit Purmerend houdt deze spectaculaire 5-daagse actie van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 september.

Denhil heeft sinds 1996 een goede reputatie opgebouwd. Het familiebedrijf van Marcel, Tessa en Dorien Mastenbroek staat bekend om haar creatieve advisering en vakkundige montage van vele kunststof toepassingen. Alles van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Van voordeur tot dakraam, van schuifpui tot dakkapel. Denhil is aangesloten bij de branchevereniging VKG-keur, wat de klant financiële zekerheid biedt en een goede service met een heldere klachtenprocedure.

Creatief meedenken
Denhil plaatst de wensen van de klant voorop en denkt daar creatief in mee. In de showroom van Denhil is veel van de toepassingsmogelijkheden te zien. Een vervolgafspraak bij de klant thuis is tevens vrijblijvend, om naar behoefte een offerte op maat uit te kunnen brengen. Daarin kunnen ook bouwkundige zaken opgenomen worden. En, vooral niet te vergeten, Screenline® jaloezieën tussen HR isolatieglas. Ideaal! Houdt de warmte buiten, zorgt voor privacy en wordt niet vies.
Geen BTW
Van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 september zien klanten door heel Purmerend borden met de tekst: ‘GEEN BTW op de aankoop van kozijnen bij DENHIL’. De showroom is tijdens deze dagen van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend. Zie de actievoorwaarden op de website www.denhil.nl.
Denhil is te vinden aan Impuls 63-65 op industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend. Meer informatie via www.denhil.nl, 0299 413103 of info@denhil.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 16 maart 2017 - 12:41Reacties (0)


Reageer