Rodi

Huidcentrum MediDerma viert opening nieuwe praktijk

Het team van Mediderma. (Foto: Rolf Rijken)

PURMEREND – Eigenaren Annette de Bruijn en Renate van Waalwijk van Doorn en het team huidtherapie hebben op 16 maart de openingsreceptie van MediDerma met genodigden gevierd. De gasten konden onder het genot van een hapje en een drankje het fraaie huidcentrum op de Zambezilaan 189 te Purmerend bekijken.


De weergoden waren tijdens de receptie gunstig gestemd. De openingsknaller vond buiten bij de voordeur plaats. Tijdens een speech refereerde van Waalwijk van Doorn aan de positieve samenwerking met onder meer verwijzers waardoor Huidcentrum MediDerma zichzelf sterk op de kaart heeft gezet. Het team liet vervolgens een sterk staaltje teamwork zien door gezamenlijk een ballonnenmuur stuk te prikken. Daarna werd de goed bezochte receptie binnen door de genodigden voortgezet. Zij namen een kijkje in de behandelkamers en oefen/presentatieruimte.

Diverse disciplines

Bij MediDerma zijn 11 huid- en oedeemtherapeuten, een office-manager en een gastvrouw werkzaam. Samen met 2 dermatologen, een huisarts, een specialist medische tatoeage, een Yoga-docent en een masseuse beide met een specialisatie ‘kanker’ wordt een breed scala van behandelingen geboden. MediDerma is gespecialiseerd in nazorg kanker (lymfoedeem, littekens, bewegingsbeperking en innerlijke balans), acnebehandeling, laserbehandelingen en zweetbehandeling.
Open dag

MedIDerma houdt in het kader van de opening a.s. zaterdag 25 maart van 11.00 tot 15.30 uur een open dag. Deze dag staat in het teken van het bekijken van behandelingen, uitleg en demonstraties. De eerste 100 gasten ontvangen een goodiebag en aan het einde van de dag wordt onder de aanwezigen een laserbehandeling van €100,- verloot. Bij persoonlijke vragen over gewenste huidverbetering kan men ook op deze dag langskomen voor een kort adviesgesprek. Bezoekers kunnen ook camouflage laten opbrengen bij huidoneffenheden.
Bezoekers die niet in de gelegenheid zijn op de open dag de praktijk te bezoeken, kunnen een aparte afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek via 0299-436734.
Huidcentrum MediDerma, Zambezilaan 189, 1448 ME Purmerend. www.mediderma.nl (kijk voor actuele informatie op de link 'open dag')

Artikel geplaatst op maandag 27 maart 2017 - 10:23Reacties (0)


Reageer