Rodi

Vijf jaar schoonheidssalon Lisette Boom

PURMEREND - Vijf jaar geleden - op 1 april - opende Lisette Boom haar sfeervolle Schoonheidssalon op de W. van den Brinkstraat 72 in Purmerend. De salon is de afgelopen jaren gegroeid en is nog steeds in volle ontwikkeling. Lisette Boom blijft actief voor haar klanten en is altijd bezig cursussen, producttraining en lezingen te volgen. En zij gaat met regelmaat naar beautybeurzen om op de hoogte te blijven van diverse ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging.


Lisette Boom is een ervaren gediplomeerde schoonheidsspecialiste en aangesloten bij de ANBOS (Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging) en ze weet hoe ze haar klanten kwaliteit en ontspanning kan bieden. In haar salon kunt u dan ook even ontsnappen aan het jachtige leven van alledag, van top tot teen verzorgd worden, heerlijk genieten van een intense beleving van schoonheid en volledig tot rust komen.
“Vijf jaar geleden is mijn droom in vervulling gegaan!”, vertelt eigenaresse Lisette Boom. Supertrots ben ik op het 5-jarig jubileum van mijn salon. Dit wil ik graag met iedereen vieren; mede dankzij de loyaliteit van al mijn klanten kijk ik terug op deze succesvolle en gezellige jaren. Ik nodig hierbij iedereen van harte uit om op zaterdag 1 april tussen 10:00 en 16:00 uur een kijkje te komen nemen in mijn salon op de W. van den Brinkstraat 72 in Purmerend. We hebben lekkere hapjes en drankjes en iedereen is welkom om een vriend, vriendin of familielid mee te nemen. Er zijn jubileumaanbiedingen en bezoekers krijgen 10% korting op de producten van Declaré en maken bovendien kans op leuke prijzen en cadeautjes.
Meer informatie via www.schoonheidssalonlisetteboom.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 maart 2017 - 11:21Reacties (0)


Reageer