Rodi

Keukenfavoriet: Duitse kwaliteit en transparante prijzen

Eric van Dorp van Keukenfavoriet. (Foto: aangeleverd)

DE GOORN - In de laatste twintig jaar is voor iedere ondernemer de markt door internet enorm veranderd. Zo ook in keukenland. "Ondernemers klagen vooral over de prijsstelling die ontstaat door internet, waardoor de marges enorm onder druk staan", aldus Eric van Dorp van Keukenfavoriet. "Dit is in vrijwel iedere branche het geval. Toch zagen wij juist kansen toen we in 2013 startten met de Keukenfavoriet in wooncentrum ROKO."


Zo ontstond in 2013 het Wooncentrum ROKO, vier ondernemers op 3500 m2 met een verscheidenheid aan woongerelateerde artikelen. "Door internet liggen de marges wel onder druk, maar de visvijver met klanten is veel groter geworden omdat ze de moeite nemen om van verder weg naar de juiste zaak te rijden. Wij van Keukenfavoriet kozen niet alleen voor het beste merk keuken uit Duitsland en transparante prijzen, maar ook voor het ontzorgen van de klant. Tegenwoordig willen veel klanten met één keukenzaak in zee gaan die alles regelt van A tot Z. Wij noemen dit 'van slopen tot koken' en werken met het beste merk van Duitsland én scherpe prijzen. Binnenkort zal de Keukenfavoriet zich onder de naam 'Keukenkasten favoriet' begeven op de online verkoop van losse keukenkasten, werkbladen en apparatuur waarbij de klant keuze krijgt uit monteurs die gerelateerd zijn aan de Keukenfavoriet. Door dit concept kunnen wij voor gemonteerde kasten uit Duitsland tegen zeer lage prijzen aanbieden. Dit is prijstechnisch heel interessant voor klanten die zelf willen monteren. Wij leveren een betere kwaliteit dan IKEA, maar wel tegen prijzen die in de buurt komen van IKEA-prijzen. Echter zijn onze kasten altijd voor gemonteerd en dit scheelt veel werk. Keukenfavoriet helpt klanten van A tot Z en Keukenkastenfavoriet richt zich op de klanten die nagenoeg IKEA-prijzen verlangen, maar een betere kwaliteit eisen."
Keuken- en Vloerfavoriet zijn gevestigd in Wooncentrum ROKO Wieder 35 in De Goorn. Meer informatie via www.keukenfavoriet.nl, 0229-544439 of mail info@keukenfavoriet.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 april 2017 - 12:36Reacties (0)


Reageer