Rodi

De Hypotheker helemaal thuis in Volendam

Stephan van de Puijl, hypotheekadviseur bij De Hypotheker. (Foto: aangeleverd)

VOLENDAM/PURMEREND - Sinds 1 december heeft De Hypotheker een nieuw kantoor aan Sint Jozefstraat 5 in Volendam. Hypotheekadviseur Stephan van de Puijl: "We zitten hier nu zo'n vijf maanden en we voelen ons helemaal thuis in de Oude Kom van Volendam. Een goede plek! Hier voeren we persoonlijke gesprekken met mensen die hun droomhuis hebben gevonden of hun woning willen verbouwen en precies willen weten hoe ze er financieel voorstaan en welke hypotheek ze het beste kunnen nemen."


Chris van der Salm runt al jaren zes succesvolle vestigingen van De Hypotheker in de regio Purmerend/Zaandam/Amsterdam en is blij met het zevende kantoor in Volendam. "Er vindt hier veel nieuwbouw plaats en er wonen relatief veel jonge mensen. En als je wilt weten welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, heb je behoefte aan advies op maat. We hebben bewust gekozen voor een locatie in de Oude Kom. Een plek die iedereen kent. Hartje Volendam, lekker dichtbij”, aldus de enthousiaste ondernemer.

De beste deal

Wie op zoek gaat naar een hypotheek, kan op internet al veel informatie vinden. “We merken dat mensen zich inderdaad vaak goed oriënteren", vervolgt Van der Salm. "Prima natuurlijk. Maar je ontdekt al snel dat er zó veel hypotheken en mogelijkheden zijn… Waar moet je rekening mee houden, en hoe kun je besparen op je maandlasten? Dát kan onze hypotheekadviseur je duidelijk maken in een persoonlijk gesprek. Het intakegesprek is altijd voor onze rekening. In het gigantische aanbod van alle banken vinden we vervolgens voor jou de beste deal. De hypotheek die precies aansluit bij je wensen – en die ook over vijf of tien jaar nog bij je past, want een goede hypotheek verandert met je mee.” Chris heeft er alle vertrouwen in dat mensen in Volendam de weg naar de Hypotheker goed weten te vinden: ”Een landelijk, bewezen formule, met lokale medewerkers, die Volendam kennen”.
Ook ’s avonds

Het enthousiaste team van De Hypotheker in Volendam staat vanaf december elke werkdag voor je klaar. Je kunt er op afspraak ook ’s avonds en op zaterdag terecht. Bel 0299-231240 of mail volendam1444@hypotheker.nl en kom langs. Dan komt je droomhuis of die verbouwing ineens een stuk dichterbij!

Artikel geplaatst op dinsdag 11 april 2017 - 14:36Reacties (0)


Reageer