Rodi

Independent Bookstore Day bij Boekhandel Het Leesteken

Het team van Het Leesteken. (Foto: Els Broers)

PURMEREND - Boekhandel Het Leesteken houdt zaterdag 29 april - voor het eerst in Nederland - Independent Bookstore Day: de dag waarop de boekhandel in al zijn veelzijdigheid wordt gevierd. Een boekhandel is meer dan een winkel; het is een plek van inspiratie, ontmoeting en verbeelding. Boekhandel Het Leesteken deze zaterdag 29 april geheel in het teken van Independent Bookstore Day. Dit betekent dat er de hele dag speciale, gelimiteerde uitgaven te koop zijn evenals een beperkt aantal gesigneerde boeken. Daarnaast is er van ’s ochtends vroeg tot sluitingstijd een boeiend programma aan lezingen en evenementen.


Het ochtendprogramma is van 09.30 tot 10.30 uur voor de kleintjes: voorlezen uit De Gruffalo, zingen van het Gruffalolied en snoepen van Gruffalokoekjes en lekkernijen. Van 11.00 tot 12.00 is een meet & greet met Tom Hofland, die met zijn lovend ontvangen roman ‘Lyssa’ een ode schreef aan de Grote Russen en het kostuumdrama in het algemeen. Een meet & greet met actrice en cabaretière Funda Müjde is van 13.00 tot 14.00 uur. Ze kwam na een dwarslaesie in een rolstoel terecht kwam en maakte een fietstocht van 4000 kilometer door acht landen. Ze schrijft hier openhartig over in haar boek ‘Niemand vraagt meer waar ik vandaan kom’. Van 15.00 tot 16.00 uur is er een meet & greet met de gerenommeerde thrillerauteur Isa Maron.
Alle activiteiten zijn gratis en voor de gelimiteerde edities en de gesigneerde boeken geldt op=op. Op www.leesteken.nl is het volledige aanbod aan gelimiteerde uitgaven en gesigneerde boeken terug te vinden.

Artikel geplaatst op donderdag 20 april 2017 - 15:28Reacties (0)


Reageer