Rodi

'Vos en Total: een vertrouwde combinatie'

'Omdat veel van onze medewerkers hier al jaren rondlopen, treffen klanten altijd een vertrouwd gezicht.' (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - "Wie in Purmerend Total zegt, zegt Vos. Maandag 1 mei is het exact 85 jaar geleden dat Vos Olie & Gas BV werd opgericht en het is anno 2017 uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met vele vaste klanten", aldus het team van Vos.


"De open en informele sfeer is kenmerkend voor ons bedrijf. Doordat het een relatief klein bedrijf is, zijn de lijntjes kort en is er veel persoonlijk contact. Omdat veel van onze medewerkers hier al jaren rondlopen, treffen klanten altijd een vertrouwd gezicht. Ook de uitstekende service is een grote kracht. In april ontvingen wij vanuit Total voor ons tankstation in Koog aan de Zaan de gouden medaille voor Beste Service Tankstation 2016."
"Huidig directeur Matthijs Vos is de derde generatie die zich heeft gevestigd in dit moderne familiebedrijf. Vos Olie & Gas BV werd in 1932 opgericht met de lokale verkoop van olieproducten en is anno 2017 uitgegroeid tot landelijke totaalleverancier op het gebied van brandstoffen, smeermiddelen en equipment. Door jarenlange kennis en ervaring, ons uitgebreide pakket aan doorlopende en seizoensgebonden producten en diensten, biedt dit onze klanten een betrouwbare partner. De komende jaren streeft Vos Olie & Gas BV ernaar een breed georiënteerde handelsonderneming te worden met alle logistieke facetten in eigen hand. De activiteiten die wij nu hebben gaan wij verder uitdiepen."
"Het 85-jarig jubileum zal goed worden gevierd. Als waardering voor onze trouwe klanten staat er maandag 1 mei gratis koffie met een lekkernij klaar. Overheerlijke broodjes carpaccio hebben een jubileumprijs van 85 cent. En daarnaast betalen klanten 85 procent van de adviesprijs voor hun brandstof. Het jubileum zal ook met het complete team van medewerkers gevierd worden. Uiteindelijk doen we het met zijn allen."

Artikel geplaatst op woensdag 26 april 2017 - 09:37Reacties (0)


Reageer