Rodi

               Advertorial
Deurcilinders van DENHIL Kozijn- en Geveltechniek houden inbrekers buiten!

Laat inbrekers u niet voor zijn en bespaar u zelf een hoop ellende! Kom langs in de showroom om de verschillende cilinders te bekijken. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Tachtig procent van alle inbraken zijn gelegenheidsinbraken. De methodes die inbrekers veel gebruiken, worden kern- en cilindertrekken genoemd. Hierbij draait de inbreker een schroef in de cilinder en met behulp van eenvoudig gereedschap trekt hij een standaard cilinder uit het deurbeslag. Dit gebeurt in slechts 20 seconden en ongewenste individuen staan in uw woning!


Deuren met een standaard inbouwcilinder zijn helaas onvoldoende beschermd tegen inbreken door kerntrekken. Denhil vervangt inbraakgevoelige cilinders met de nieuwste SKG*** cilinders met een hardstalen brug om kerntrekken en -breken te voorkomen. Door de toepassing van hardmetaal voldoet de cilinder ruimschoots aan de normen van de SKG*** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uiteraard is deze cilinder ook slagvast en beschermd tegen boren en lockpicking.
De cilinder wordt geleverd met sleutelcertificaat en keersleutels. Bij het vervangen van meerdere cilinders tegelijk, worden deze gelijksluitend geleverd en eventueel gemonteerd. U heeft nog maar één sleutel nodig om al uw sloten te bedienen. Mocht u later van deur veranderen of verhuizen, kan de cilinder(s) overgezet worden of mee verhuizen en eventueel op maat gemaakt worden van de nieuwe deur of deuren.
Laat inbrekers u niet voor zijn en bespaar u zelf een hoop ellende! Bel vandaag nog voor een prijsopgave. Of kom langs in de showroom, zodat we u de verschillen tussen de cilinders kunnen tonen.
Industrieterrein Baanstee-Oost, Impuls 63-65, 1446 WC in Purmerend. Voor meer informatie: 0299 - 413103, info@denhil.nl of www.denhil.nl.

Artikel geplaatst op maandag 15 mei 2017 - 14:20

Foto's
Reacties (0)


Reageer