Rodi

Fitness club Curves opent deuren in Purmerend

PURMREND - Machteld van Laanen opent medio juni haar Curves fitness club op Wagenweg 12 in Purmerend, een locatie met gratis parkeergelegenheid. De eerste 100 vrouwen die een jaarlidmaatschap afsluiten voor het Curves trainingsprogramma ontvangen een korting van 66%. Al voor de Grand Opening week kan hierop aanspraak worden gemaakt. Bel 06 - 4800 1103 om alvast een afspraak te maken voor een kennismakings- en intakegesprek in de feestelijke openingsweek.


Onderneemster Machteld van Laanen is oud docente van de opleiding Wellnessmassage. Zij weet hoe zij mensen kan activeren, stimuleren en begeleiden in het vitaal houden van hun lichaam. Het fitnessprogramma Curves biedt een intensief trainingsprogramma aan voor vrouwen die naast al hun andere bezigheden en baan ook nog hun lichaam fit en soepel willen houden.

Geen tijd om te sporten?

Bij Curves duurt het maar een half uur om in conditie te komen en blijven. De gedachte dat je geen tijd hebt om te sporten kun je dus uit je hoofd zetten. Bij Curves train je 30 seconden op een hydraulisch toestel waarna je 30 seconden herstelt op een tussenstation. Zo is het mogelijk om in korte tijd alle spiergroepen te trainen en wordt cardio en krachttraining gecombineerd zonder gebruik van gewichten.
Veilig trainen

Curves is een veilige manier van fitnessen waarin alle trainingsaspecten aan de orde komen: warming-up, krachttraining, cardiovasculaire training, cooling-down en stretching. Het advies is om drie keer per week te trainen voor het beste resultaat. Maandelijks wordt een figuuranalyse gedaan en worden de bereikte resultaten geëvalueerd.
Vrouwen onder elkaar

Curves is een trainingsprogramma voor vrouwen van alle leeftijden. Iedereen kan op zijn eigen tempo deelnemen. In de club heerst een gezellige sfeer waar je tijdens de openingsuren zonder afspraak terecht kunt. Er zijn geen vaste lesuren. Als een toestel vrij is dan kun je beginnen met het programma. Er is altijd deskundige begeleiding aanwezig. De opstelling van de toestellen maakt het gemakkelijk om met elkaar in contact te komen.
Kijk voor de meest actuele informatie op www.curvespurmerend.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 17 mei 2017 - 11:19Reacties (0)


Reageer