Rodi

Joost Laan woonstudio: dé persoonlijke interieurwinkel

Joost Laan Woonstudio. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - In het oude centrum van Purmerend staat Joost Laan Woonstudio, gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerd zeventiende-eeuws pand. De winkel beslaat 350 vierkante meter, verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen, vol designlekkers van onder meer Vitra, Lago, Lema, Gelderland , Vibieffe, Frei Frau, Montis, Flos, Wever & Ducré en - net binnen!- Pablo verlichting.


"De winkel bestaat al sinds 1975 op deze plek", vertelt Joost Laan. "In 2000 hebben Conny van Wees en ik de zaak overgenomen van Jan Engel. Negen jaar later hebben we het pand geheel verbouwd en omgevormd naar de huidige tijd." Joost Laan Woonstudio onderscheidt zich door de persoonlijke benadering. "We komen graag bij mensen thuis voor advies en om creatieve ideeën voor de opstelling van hun meubels te geven. Dat advies kan zijn voor de keus voor juiste bank, originele kastopstelling, maar ook voor een totaal nieuwe inrichting. Het persoonlijke advies vertaalt zich in een interieurontwerp. Afhankelijk van de wensen wordt er in het ontwerp ook een kleurengamma, verlichtingsplan en elektriciteitsplan opgenomen."
In Purmerend en omgeving wordt wel gesproken over een typische Joost Laan Woonstudio-stijl. "Dat zit hem in het onverwachte. Mensen zijn altijd verrast als ze bij ons binnenkomen. We kijken altijd naar de mens achter de klant en vinden het geweldig om mensen te adviseren en hen door het uitgebreide aanbod te loodsen. We zijn pas tevreden wanneer de klant een product of interieur heeft gevonden dat perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid."

Sale

Nu deze zomermaanden is de make-over actie van Gelderland. Bij de bestelling van een nieuwe hoes voor uw Gelderland bank, fauteuil of stoel vernieuwt Gelderland gratis het schuiminterieur. Na deze make-over heeft u weer een compleet nieuw meubel. Om weer plaats te maken voor de nieuwe collectie is er een showroomsale van dinsdag 20 juni tot en met zondag 25 juni. Zondag zijn we geopend van 12 tot 17 uur, en de andere dagen gelden onze normale openingstijden. Zie ook de advertentie in deze krant. "Graag tot ziens bij ons in de winkel."
Joost Laan Woonstudio, Weerwal 21-22, Purmerend (0299) 42 20 53, www.joostlaanwoonstudio.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 14 juni 2017 - 16:09