Rodi

Royale appartementen Marquise vormen de kroon op Kop West

De kroon op Kop West. (Impressie: aangeleverd)

PURMEREND - Het zal niemand ontgaan zijn. Op een steenworp afstand van het levendige historische centrum van Purmerend wordt in het gebied “Kop West” stevig gewerkt aan een nieuws stukje stad. Met het indrukwekkende appartementencomplex Marquise krijgt het gebied de blikvanger die het verdient.

                     ADVERTORIAL

Gelegen direct aan het water en de inmiddels beroemde Melkwegbrug ontvouwt zich een prachtig en stoer gebouw van acht woonlagen met verdiepinghoge ramen. Door de architect en de bouwer is veel aandacht besteed aan hoogwaardige materialen, goede lichtinval en veel buitenruimte. En dat valt in de smaak. Bij de start verkoop van het project was zoveel belangstelling voor deze jongste ontwikkeling dat de verkopende makelaars hun handen vol hadden om alle bezoekers van de nodige informatie te kunnen voorzien. Naar verwachting is nog voor de zomervakantie 70% van het project verkocht zodat men in het najaar direct met de bouw kan gaan starten.
De vele geïnteresseerden roemen vooral de fraaie uitstraling, de ruim bemeten faciliteiten zoals de afgesloten parkeergarage en de eigen fietsenstalling. “Ondanks de diversiteit aan appartementen beschikken alle woningen over een grotere buitenruimte dan normaal bij dit soort wooncomplexen. Dat en de ligging in het water aan de rand van de stad maakt het voor ons erg interessant”, aldus een van de bezoekers van de start verkoop. “Ik zie ons echt al zitten op ons terras.”

Artikel geplaatst op donderdag 15 juni 2017 - 10:26