Rodi

Nieuwe collectie Eyelove-brillen nu verkrijgbaar in regio Purmerend

De nieuwe collectie Eyelove-brillen. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Toe aan een nieuwe (zonne)bril op sterkte? De nieuwe collectie van Eyelove is vanaf nu verkrijgbaar bij Eyelove Brillen. Met drie verkooppunten in de regio Purmerend, waarvan twee in Purmerend en een in Edam is Eyelove sterk vertegenwoordigd.

"Anders dan bij gewone brillenwinkels verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen. Met de nieuwe trendy monturen en de zomer in aantocht is het nu een ideaal moment om een nieuwe zonnebril op sterkte aan te schaffen. Bij Eyelove heb jij een complete (zonne)bril op sterkte voor veraf óf dichtbij voor 49 euro en een multifocale (zonne)bril met standaard leesgedeelte voor slechts 99 euro", aldus Eyelove.
"Bij de Eyelove-verkooppunten heb jij de keuze uit minimaal 175 monturen. Eyelove heeft voor iedereen wat wils: kunststof, metaal, klein, groot, rond, vierkant, kleurrijk en voor elke gelegenheid een passende bril. Bovendien kun je ook terecht voor een gratis oogmeting, waarmee we secuur vaststellen welke sterkte glazen je nodig hebt."

Artikel geplaatst op donderdag 22 juni 2017 - 08:39