Rodi

Caribbean Shopping-Night Purmerend

Wie eens een bijzonder avondje wil shoppen, kan vrijdagavond 30 juni terecht in de binnenstad van Purmerend tijdens de Caribbean Shopping-Night. (Foto: Shutterstock)

PURMEREND - Wie eens een bijzonder avondje wil shoppen, kan vrijdagavond 30 juni terecht in de binnenstad van Purmerend tijdens de Caribbean Shopping-Night. De winkels zijn open tot 23.00 uur en in de stad is van alles te beleven.


Zo is er in het Eggert Winkelcentrum een heuse ‘reptielenshow’ en zijn er diverse optredens van bands op het Eggertplein. Bij de ingang aan de Weeshuissteeg zijn heerlijke cocktails verkrijgbaar en luisteren bezoekers met een heerlijk drankje in de hand naar tropische muziek. Op de hoek van de Willem Eggertstraat/Dubbele Buurt wordt een capoeirashow gegeven. Ook treden hier afwisselend een Braziliaanse drumband en lokale dansverenigingen op. Wie wil swingen kan op de Koemarkt terecht, want een dj zweept het publiek op.
Moe geworden van het shoppen en dansen? Op de kaasmarkt kunnen shoppers zich laten masseren of gewoon even bijkomen met een lekker muziekje in de lounge hoek. Weer helemaal opgeladen? In de Hoogstraat - ter hoogte van de Lutherse kerk - verzorgt Dance Center Dynamic een aantal swingende optredens en in de Peperstraat is een optreden van de band Campfire!. Genieten van een lekker hapje kan op de Gedempte Singelgracht (tussen Planck en Singel meubelen). Bovendien draait daar een dj lekkere muziek. Niet schrikken als je in de Westerstraat, Gedempte Singelgracht of Neckerdijk ineens een voorstelling voorgeschoteld krijgt. Hier loopt namelijk een straatartiest die het winkelende publiek op verrassende wijze vermaakt. Twee Caribische dragqueens staat op de hoek van de Koestraat/Weeshuissteeg (voor Vivant Melis Rokersshop).
Volop vermaak tijdens de Caribbean Shopping-Night, maar vergeet vooral niet te profiteren van de scherpe aanbiedingen in de winkels.

Artikel geplaatst op donderdag 22 juni 2017 - 10:21Reacties (0)


Reageer