Rodi

Magazijn leegverkoop bij Medec Wonen en Slapen

                        ADVERTORIAL
HOORN - Bij Medec Wonen en Slapen op het Hof van Hoorn gaat op zondag 25 juni de grote magazijn leegverkoop van start. Om klokslag 12.00 uur gaan hier de deuren open en kunt u volop profiteren van ongekend lage prijzen. Zowel in de winkel als in het magazijn worden diverse kwaliteitsmeubelen en bedden aangeboden van gerenommeerde topmerken. Uiteraard dit alles met de vertrouwde Medec service en garantie.
Medec Wonen en Slapen in Hoorn staat bekend om zijn zeer uitgebreide wooncollecties van veelal Nederlandse topmerken. Hier gaan inspiratie, lifestyle en design hand-in-hand. Het assortiment is veelzijdig en alle woonstijlen zijn er vertegenwoordigd. Van modern tot klassiek en sinds kort ook een afdeling Lifestyle met trendy meubelen. Ook is Medec specialist in slaapcomfort en relaxfauteuils. De verschillende collecties vindt u terug in moderne shop-in-shop afdelingen. Zowel in de winkel als in het op loopafstand gelegen magazijn wordt de komende weken een grootse leegverkoop gehouden. Dit om plaats te maken voor de nieuwe wooncollecties 2017/2018. Het aanbod hierbij is breed en divers, variërend van banken en eetkamerstoelen tot Norma boxspring modellen en comfortabele relax fauteuils van o.a. het topmerk De Toekomst. En zoals dat gaat bij een echte leegverkoop; wie het eerste komt, heeft de meeste keuze…
De leegverkoop betreft allemaal woonitems uit de reguliere Medec collectie. Dus beslist geen restpartijen, maar echte top kwaliteit van A-merken, waar Medec volledig achter staat. Voor de meeste items gelden ook de gangbare garantie en service bepalingen van Medec. Om het magazijn te kunnen bezoeken wordt u verzocht om eerst naar de winkel te komen. Een medewerker zal u dan naar het magazijn begeleiden. En als u dan toch een bezoek brengt aan Medec Wonen en Slapen, kijk dan ook even naar de verschillende nieuwe collecties. Stijlvol, trendy en altijd voor een interessante prijs. Het verkoopteam kijkt uit naar uw komst!
Meer weten? Medec Wonen en Slapen, Van Aalstweg 11 in Hoorn (Hof van Hoorn) tel. 0229-267413.

Artikel geplaatst op donderdag 22 juni 2017 - 15:12