Rodi

Hooikoorts de baas met hulp van acupunctuur

PURMEREND - Hooikoorts. Een crime voor velen, maar voor de 31-jarige Redney uit Amsterdam kwam daar verbetering in. Hoe? Met behulp van acupunctuur van Apollo kan de Amsterdammer nu genieten van het buitenleven.


"Van het ene op het andere moment had ik hooikoorts. Het begon heel licht met niezen en jeuk aan mijn ogen en langzaamaan werd het steeds erger. Ik werk buiten, dus ik kan mij ook er ook niet aan onttrekken. Het leek wel of het ieder jaar steeds erger werd. Soms voel ik mij gewoon echt ziek maar ik kan niet thuisblijven want dat zou betekenen dat ik zoveel moet verzuimen dat zou mijn baan kosten. Van de huisarts heb ik wel medicijnen welke het iets verminderen maar het blijft nog steeds een crime. Toen ik een keer voor mijn rugpijn bij Apollo acupunctuur in Purmerend was vertelde zij mij dat ze de hooikoorts ook wel kon behandelen. Nou geloofde ik wel dat pijn goed behandeld kan worden met acupunctuur maar hooikoorts is toch wel een ander verhaal. Desondanks wilde ik het wel een kans geven want ach baat het niet het schaadt ook niet. Ik wist niet wat mij overkwam, meteen al de volgende dag was mijn hooikoorts veel beter. Ik heb 4 behandelingen gehad en kan nu weer gewoon mijn werk doen en ook privé lekker buiten zijn. Het is niet helemaal weg maar we gaan in het najaar mijn weerstand verbeteren voor volgend voorjaar en dan kan de hooikoorts helemaal rustig worden."
Hooikoorts is het gevolg van een overactief immuunsysteem. Het lichaam reageert dan met antistoffen op een stof die normaal gesproken niet deze reactie uitlokt. Door het plaatsen van een paar naaldjes en het gebruik van lichtfrequentie kun je dit hyperactieve immuunsysteem kalmeren. Via de aanvullende ziektekostenverzekering kan de behandeling deels worden vergoed.
Apollo is te vinden aan Gangeslaan 51-53 in Purmerend. En Schepenen 74 in Hoorn. Kijk voor meer informatie op www.acupunctuurapollo.nl, mail info@acupunctuurapollo.nl of bel 06 25068300.

Artikel geplaatst op dinsdag 27 juni 2017 - 12:50