Rodi

Troya van alle markten thuis

Eigenaar Tefik bij Troya. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - De veelzijdige lunchroom Troya is van alle markten thuis. Overdag geniet je hier van een lekker kopje koffie met appelgebak en 's middags heeft Troya een heerlijke lunchkaart waar je geniet van diverse belegde broodjes, tosti's, panini's en uitsmijters. Naast lunchgerechten zijn er Turkse tapas, döner en andere grill- en vleesspecialiteiten verkrijgbaar. Zo kun je bij Troya ook 's avonds terecht voor een diner en zelfs - tot 22.00 uur - ambachtelijk schepijs. Op het terras zit je heerlijk met een drankje of koffie.
Geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem! Troya bezorgt alle bestelde lekkernijen aan huis. Troya staat verder bekend om haar gastvrijheid en verse producten. De eigenaar, Tefik, heeft voor hij begon bij Troya jarenlang op het Leeuwerikplein gewerkt als filiaalmanager van de lokale supermarkt en heeft daarom afgelopen jaar gekozen voor het verhuizen van Troya van het stadje naar het Wormerplein. Dit is een voor hem bekende wijk met veel kennissen en vrienden in de buurt.
Troya is zeven dagen per week geopend en is te vinden op Wormerplein 117. Wie op de hoogte wil blijven van alle acties kijkt op Facebook.com/TroyaPurmerend. Bestellen kan dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur. Bestel via www.troyadoner.nl en profiteer van diverse kortingen! Er worden geen bezorgkosten in rekening gebracht. Heb je een feestje? Troya kan catering tot honderd mensen verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Artikel geplaatst op dinsdag 27 juni 2017 - 16:20